Porta Bella Vita logo

Bőrmegújító programok

Bőrmegújítás

Orvosesztétikai és Medicalkozmetikai központunkban végzett kezeléseink nem pótolják a kozmetikai kezeléseket, nem célunk a bevált és megszokott kozmetikai kezelések „lecserélése”, hanem a problémák megoldása, sokszor a kozmetikai kezelések mellett, együttműködve.

A bőrfelszín megújítása problémamentes bőrön is szép esztétikai hatást mutat, de gyakran a problémák megszűntetése miatt végezzük.

A legeredményesebbek akkor leszünk, ha a kezelést a problémának, elvárásoknak, lehetőségeknek megfelelően választjuk ki. Nagyon fontos szempont, hogy a kezelések az életünkbe beilleszthetőek legyenek, vegyük figyelembe, hogy több kezelésnél kúrában kell gondolkozni.

A bőrmegújító, bőrfeszesítő, problémamegoldó kezelések különböző mechanizmussal érik el céljukat, gyakran hatóanyogos kezelések, amik a probléma hatékony megoldását segíti, és különböző mélységekben hatnak. 

Ezért fontos a megfelelő kezelés kiválasztása.

Orvosesztétikai Központunk a bőrmegújító kezelések széles választékát kínálja, sok esetben egymással kombinált hatóanyagos kezelések formájában is, minden esetben egyénre szabott kezelési tervvel, hogy a leglátványosabb eredményt érjük el.

Bár különböző elven működnek a kezelések, különböző málységben hatnak, de közös bennök, hogy a kezelést követően fényvédelmet alkalmazni kötelező ! 

Mikrodermabrázió

Gyémántfejes mikrodermabrázióval egészítjük ki több esetben medicalkozemetikai kezeléseinket, mivel a kezelés hatékonyan távolítja el a bőr felső rétegét, segítve ezzel a kezelést követően felhelyezett, iietve az otthon használt kozmetikumok bejutását a bőrbe.

Kozmetikai plazmatechnológiás bőrmegújítás

Kozmetikai plazmakezelés során a bőr felső rétege kerül eltávolításra, ami a bőrfelszín megújulását idézi elő, mindemellett a bőrmegújító folyamatok stimulálása következtében feszesebb, élettel teli bőrfelszín alakul ki.

Enzimes peeling

Image Scincare termékcsalád enzimes peelingjét használjuk, amely kíméletesen távolítja el a felső réteget.

Leggyakrabban O2 Lift luxus arckezelésünkkor használjuk.

Savas hámlasztás

A rendkívül finom hámlasztáson át egészen mélyhámlasztásokig végzünk Peeling kezeléseket, az Image Scincare professzionális rendszer lehetőségeit kihasználva problémaorientált kezeléseket.

Alkalmas a felszínes bőrmegújításra, az aknés bőr kezelésére, pigmentfoltok halványítására, megszűntetésére is, de ránctalanító hatást is elérhetünk megfelelően megválasztott Image peelinggel.

Dermaroller kezelés (kollagén indukciós kezelés) hatóanyaggal

A kezelés során a problémának, célnak megfelelő tűhosszúságú dermarollerrel végezzük el a kezelést. ( Akár kozmetikai tűhosszal, vagy orvosi dermarollerrel -2 mm- végezzük a kezelést, helyi érzéstelenítést alkalmazunk).

Genosys dermaroller kezelés során hatóanyagokat juttatunk a bőrbe a terápiás célnak megfelelő összetételben. 

A kezelés hatására bőrfelszín megújul, a hatóanyagok problémakezelő hatásukat kifejtik, valamint a számtalan apró microsérülés hatására a regenerációs folyamatok beindulnak, és a fokozott kollagénképződés hatására a bőr feszesebb, rugalmasabb, tömörebb lesz.

Orvosi frakcionált lézeres bőrmegújítás

Kizárólag orvos által végzett kezelés, amikor a lézeres kezelés során számtalan kis lézersugárral a bőrfelszínt „elpárologtatjuk”, gyakorlailag a felső réteg nagy részét eltávolítjuk, miközben a lézersugarak hatásra kialakuló mikrosérülések regenerációja miatt a mélyebb bőrrétegekben megindul a kollagénképződés, ami a bőr feszességét okozza. 

Otthoni bőrápolás

Otthoni bőrápolásra, fényvédelemre, vagy akár problémamegoldó bőrkezelésre ajánljuk figyelmébe a Dermastir luxus termékcsaládot, a német precizitást tükröző Kleanthous termékcsaládot, és az Image Scincaretermékcsaládot, melyeket – akár tanácsadást követően – központunkban megvásárolhat.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre