Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

A bámulatba ejtő mikrotűs rádiófrekvencia

Mikrotűs Rádiófrekvenciás kezelés kinek , mikor ?

 

 

Bárkinek , bármikor!  A Jeisys gyorsan elfoglalta számomra az egyik ’’leg – leg kezelést ’’ széles listánkról annak ellenére ,hogy úgy gondoltam mi már tényleg mindenre és mindenki esztétikai problémájára tudjuk a megoldást és most is csak újabb profi szolgáltatással bővülünk. Na igen , profival de nem gondoltam, hogy ilyen elsöprően kiemelkedővel!

 

Nézegettem, olvasgattam a tanulmányokat és a hihetetlen eredményeket róla … majd a saját szememmel tapasztaltam a hatékonyságát.

 

 

 

 

Lássuk mit tud...

 

 

A Jeisys INTRAcell Pro kezelés során módszeresen végighaladva a homloktól az arc egyik majd másik felén a sok apró de aranyat érő tűvel, közben folyamatosan a leghatásosabb mélység és rádiófrekvencia beállításokkal már az első kör után olyan látványosan simította el a felszínes ráncokat és rendezte a pórusokat, hogy alig vártam mit hoz még a kezelés többi része. Újabb kör de már más mélységben és más energiákkal, hogy a bőrszerkezet minden rétege sorra kerüljön és beindulhasson a megújulás, a regeneráció ,a biostimuláció és minél nyitottabbá váljon az orvosi tisztaságú hatóanyagkoktél  bekebelezésére  Felpezsdül a keringés és a sejtek felvevő és áteresztőképessége jobb lesz mint valaha, így a felszínestől egészen a mélyebb rétegekig feltöltődnek készleteink és beindul a feszesedés.

 

      

 

Az arckezelést követő pár órában bőrünk még szó szerint szomjazik és nyeli a hatóanyagokat magába, amit van lehetőség otthon is folytatni a szintén orvosi tisztaságú Svájci Teoxane termékekkel ,amelyek rugalmas hyaluronsavat és vitaminokat tartalmaznak , hogy még látványosabb és hatásosabb eredményt érhessünk el. A kezelt terület közvetlenül a kezelés után még pirospozsgás pár órán keresztül , ami másnapra már megszűnik és fényvédő ,esetleg smink használatával is folytathatjuk a mindennapokat.

 

A kezelést sikerrel alkalmazzuk a test stria és heg kezelésben is a test egyéb területein. 

 

Szerencsére a Jeisys INTRAcel Pro mikrotűs rádiófrekvencia nem csak jómagam nyűgözte le hanem az újabb és újabb ismétlőkezelésre bejelentkező vendégeket is meggyőzte.

 

 

 

Sziráki Dorina

esztétikai terapeuta

aktuális híreink

összes hír