Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

A BB krémekről

 

 

Egy rövid kis ismertetőt, segítséget szeretnék nektek adni, hogy többet tudjatok a színezett krém, azaz BB-krém mivoltáról ,hatásairól,használatáról és persze arról,hogy mit is foglal magába a
KARAJA White Secret bőrtökéletesítő krém.

 

Maga a BB krém elnevezés egy gyűjtőfogalom és nem egy konkrét termék vagy márka. Egy kiindulási alap, amelyet először a sebészetben és a bőrgyógyászatban használtak. A BB a Blemish Balm vagy Beauty Balm rövidítése. Először Németországban használták és fejlesztették ki ezeket a krémeket, eredetileg lézeres beavatkozások utókezelésére, hogy védje és ápolja a nagyon érzékeny bőrt, miközben vékonyan elfedi a sebeket és az egyéb bőrhibákat.  De a valódi története mégsem itt kezdődik, hanem évekkel később Koreában.  Milyen érdekes,hogy a koreai nőket mindig ragyogónak látjuk, arcbőrük szinte mint a porcelán, tökéletes. Innen indult hát ennek a csoda krémnek az útja amely hatalmas port kavart és rengeteg rajongóra tett szert. Ezek a krémek egyesítik a fényvédők, a hidratálók, a sminkalapok és az alapozók előnyös tulajdonságait igazodva bőrünkhöz , engedi a bőrt lélegezni és mindeközben észrevehetetlen, egyszerűen csak szebbé tesz.

 

A Karaja BB White Secret Touch krém egy olyan varázslatos fehér krém, amely akkor fedi fel titkát, amikor a bőrrel érintkezik: varázslatos színe mikro-kapszulákból szabadul fel, amelyek olyan pigmenteket tartalmaznak, melyek észrevétlenül illeszkednek az arcszínhez, fokozva és tökéletesítve ezáltal a bőrtónust, üde, ragyogó matt hatást eredményezve. Használatával természetes és egyenletes színt, tömör és tónusos arcbőrt kapunk.

 

Mit tartalmaz a Karaja BB White Secret Touch bőrtónus tökéletesítő krém?


A brit barna algából kinyert értékes aktív összetevője hatással van a sejtek energiaszintjére, ezáltal stimulálja a kollagén, elasztin és hyaluronsav termelést.

 

Milyen bőrtípusra ajánlott a Karaja BB White Secret Touch bőrtónus tökéletesítő krém?


Minden bőrtípusra ajánlott a bőrtónus tökéletesítő krém


Hogyan kell használni a Karaja BB White Secret Touch bőrtónus tökéletesítő krémet?


Egy kis mennyiséget oszlassunk el tenyerünkön, majd vigyük fel egyenletesen arcbőrünkre!

Sziráki Dorina

asszisztens, smink, szépségtanácsadás, medicalkozmetika

aktuális híreink

összes hír