Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

A bikini kihívás Premium Diettel

Akik figyelemmel kísérik oldalunkat bizonyára többször találkozták már Premium Diet tapasztalaimról és sikereimről írt blogokkal. Sokan tudják, hogy részt vettem a Premium Diet programban, megismerhették átalakulásom történetét.  Viszont még egyetlen alkalommal sem őrlődtem annyit, mint ezen blog előtt, hogy átalakulásomat nyári témában közzétehetem-e. 

 

Be kell, hogy valljam, a témához tartozó képek keresését, órákig tartó "kutatómunka" előzte meg, mígnem egy elrejtett és jelszóval védett mappában találtam rá egy korábbi nyaraláson készült fotóra.

 

ÚRISTEN!!!! Ez volt az első mondat, ami félhangosan elhagyta a számat. Szerettem volna összehasonlító képmontázst készíteni a jelenlegi állpottal, de a fotó látványa engem is megdöbbentett. Csak kérdések kavarogtak a fejemben...  Ki ez a nő? És miért hagyta magát fényképezni? Miért nem tett semmit, hogy ne  így legyen? És mit szólt amikor meglátta a képeket?

 

Az első kérdésre a választ ismerem, sajnos én VOLTAM az. Az, hogy mit szóltam akkor a képekhez? Csak homályosan emlékszem, inkább érzések jutnak eszembe, mint konkrét pillanatok. Az akkori szégyenérzet, bűntudat, a beletörődés iránti kudarcérzet emléke még mindig élénken él bennem.

 

Vajon vannak Hölgyek, akik a nyaralásról készült képeiket nézve ugyanezt érzik? Igen, pontosan tudom választ, biztosan igen. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy mégis megírom ezt a blogot, bemutatva, az eddig rejtegett, szégyellt képeket is. Az ok egyszerű. Én ezt a nőt nem ismerem, fogalmam sincs ki ez, ez nem én vagyok. Nem lehetek én. Soha nem akartam ilyen lenni, és soha nem fogom hagyni, hogy valamilyen oknál fogva egyszer mégis ezt a nőt lássam a tükörben. NEM, SOHA TÖBBET!!!!!

 

IMG_5298 IMG_5301

IMG_5299 IMG_5300

 

Hölgyeim higyjék el, eufórikus érzés tud lenni, annak aki átélt egy ilyen időszakot, egy helyes normál méretű csajos színű bikiniben megjelenni a strandon. Amikor a szeretett férj, nem mögém bújva, "vállalja" hogy szerepel a képen, hanem ott áll mellettem, az oldalalom. Amikor a mosoly őszinte, csak úgy minden ok nélküli. Ez fantasztikus.

 

Soha többet nem akarok jelszóval védett fényképmappát, melyek maximum, mint most is csak az elrettentő példa bemutatására alkalmasak. Sajnos eddig készült belőlük bőven. Van például egy karácsonyi fotóm is, aminek idén decembernben elkészül a párja. Ott remélem már egyensúlyba kerül szegény fotel karfája, mert a félreértések elkerülése végett, a kép jobb oldalán lévő a karácsonyi, a bal oldalán lévő pedig a vágyott állapot. :) Erős kontraszt. 

 

IMG_5305 IMG_5308

 

Önnek van ilyen? Tegyen Ön is azért, hogy az átalkulását karácsonykor már mindenkinek büszkén mutathassa, hozzon majd a Jézuska elégedettséget és megújult önbizalmat Önnek is a fa alá.

 

Ne késlekedjen! Várjuk Önt is szeretettel! Mi akik számtalan hasonló példának lehetünk szemtanúi, mint a sajátom is, tudjuk, hogy a Premium diet orvosi diéta működik. Több sikertörténetet itt ismerhetnek meg.

 

Minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

 

instagram-logo-5

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír