Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

A gyertya fényében - ünnepi készülődés

December 2-a... Advent első vasárnapja. Kicsi és nagy izgatottan várja az első gyertya meggyújtását, ki ezért ki azért, de mindenképpen átszellemülve, lelkében békével várja az év leggyönyörűbb éjszakáját. 

 

Vajon kinek mit jelent az advent? A lakásban csillogó fényeket, az otthont, a gyertya táncoló fényét az asztalon, a mézekalács semmivel össze nem hasonlítható illatát, a békét, a családot, az összetartozást? Vagy a rohanást, az év végi tennivalók ezreit, a feszültséget, a kapkodást, a megfelelni akarást, az örök elégedetlenséget, a világgal szemben? Akkor most, vegyen egy nagy levegőt!

 

Álljon meg egy pillanatra, nézzen körül. Mi az, amit lát? Van családja akik szeretettel árasztják el? Van otthona, vannak még álmai? Akkor miért siet? Mi az ami hajtja? Látja a végét? Tudja mikor lesz a pont, amikor kényelmesen hátradőlve otthona nyugalmában, mosolyogva arra fog tudni gondolni, hogy mindent elért? Most már minden rendben, nem kell tovább rohanni, űzni valamit, ami majd boldoggá teszi?

 

Ön szerint eljön ez a pillanat? Meddig érdemes várni rá?

 

Ezernyi kérdés, tudom, de a válaszokat, úgyis Ön is ismeri. 

 

Véleményem szerint a minőségi élet kellene, hogy legyen mindenki életének vágya. Minőségi élet szeretteinek és minőségi élet Önnek is. Ugye Ön is tudja, hogy ehhez nem kell sok dolog. Sokszor elég csak egy apró változás, egy megnövekedett önbizalom, hogy ne érezzük mindig, hogy szaladni, rohanni kell valami elérhetetetlen után. Fontos, hogy békében legyünk önmagunkkal, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

 

Ha tehetném, hogy levelet írok a Jézuskának, én mindenkinek ezt kívánnám Karácsonyra. 

 

Engedje meg, hogy mi ehhez járuljunk hozzá, hiszen a belső béke alapvető feltétele, hogy önmagunkkal legyünk elégedettek, hogy ne érezzük azt, hogy csak úgy elröppenek a napok, anélkül, hogy mi bármit is tettünk volna saját magunk elégedettségéért.

 

Minden egyes kezelésünk, kommunikációnk célja ez, kivétel nélkül, egy természetes eredményt adó kezelés utáni, boldog, elégedett ember. Elhiszi Nekünk, hogy sokszor ennyi kell?

 

Tapasztalja meg Ön is!

 

Válogasson Orvosesztétikai és Medicalkozmetikai kezeléseink közül.

 

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

 

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír