Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

A kezelések utóélete

Bizonyára megszokták már, hogy az én "tollamból" íródott blogok, nem szakmai hangvételűek, ugyanis én vagyok az, aki itt a Prota Bella Vitában Önöket képviselve, minden alkalommal, "laikusként" csodálkozik rá a kezelések eredményeire, az újdonságokra, és mindig lelkesen vetem magam alá, minden olyan innovatív beavatkozásnak, ami azt szolgálja, hogy én is jobban érezzem magam a bőrömben.

 

A minap egy újabb olyan rendkívül kellemes élményben volt részem, mely újra csak az tudatosította bennem, hogy ezek a kezelések, amelyeket mi itt végzünk, jóval többek tűnél, hyaluronsavnál, berendezéseknél, egyéb hatóanyagoknál. Engedjék meg, hogy ezt megosszam most Önökkel is.

 

Egy kedves régi Vendégünk látogatott el hozzánk. Vele még személyesen nem találkoztam, az "előtte-utána" képeit viszont már rengetegszer láttam. Mivel a legutóbbi kezelése óta már több mint egy év eltelt, én azt gondoltam, hogy újra az "előtte" fotókoról jól ismert arccal fogok találkozni. A rögzített időpontra, azonban egy sugárzó, dekoratív hölgy érkezett, kifogástalan smikkel, frizurával, rendkívül csinosan. 

 

Nem hittem a szememnek, éppen ezért újra vissza kelleltt néznem, a korábbi kezelésének dátumát, az viszont továbbra is azt mutatta, hogy tényleg több mint egy éve járt nálunk. Meglepettségemnek hangot is adtam, és ezt a csodálkozást, ahogy most Önöknek is, neki is elmondtam. A mosoly kíséretében konstatált reakció az volt, hogy megnövekedett önbizalma miatt már nem engedi meg magának, hogy ne kifogástalanul nézzen ki.

 

Én pedig csak álltam ott, és még ismeretlenül is annyira büszke voltam rá,..... rá és még sok másik Vendégünkre, akiknek éppen a mi általunk választott és elvégzett kezelés adja meg a lökést ahhoz, hogy bárhol, bármikor utána ilyen ragyogóan szépek legyenek, hogy fiatalos külsejüket ilyen példaértékűen viseljék.

 

Köszönöm Önöknek, hogy tanúja lehetek ennek a csodálatos átalakulásnak.

 

Ha Ön is át szeretné élni ezt, várjuk Önt is szeretettel!

 

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

 

 

profil3

Fülöp-Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír