Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

A maszkon túl

Nő vagyok. Az én maszkom virágos, és rózsaszín, de nem azért, mert attól tartanék, hogy a szememből nem látják, meg, ki vagyok, hogy fontos vagyok-e,  hogy tudják-e, én ÉN vagyok, hogy különleges vagyok, hanem,  hogy megmutassa azt, hogy az én hangulatomra nem lehet hatással egy ilyen kis egysejtű, gonosz szörnyeteg. Hogy mutassa azt, hogy nem lehet  mindent elsöprő hatással a mindennapokra, a jókedvre, a nevetésre, az önbizalomra, a kapcsolatokra. 

 

Persze mélyen belül, tudom, hogy ez a kis nyavalyás befészkelte magát a tudatomba, néha én is átengedtem magam, és rezignáltam tűrtem, ahogy átjárja az elmémet az ismeretlentől való félelem, a kétség, a hogyan tovább. 

 

Nem sokkal ezelőtt még bizonytalanul reméltem, ami mostanra egyre tisztábban körvonalazódni látszik, érezni a riadalom végét, és ennek pozitív hatását, mert igenis rengeteget adott nekem is ez a pár hónap. A legjobb, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül. Ugyanezt érezzük mindannyian itt a Porta Bella Vita csapatában. És ez fantasztikus.

 

Mi az amit mi kaptunk? Aggódást Tőletek, értünk, a hiányotok felerősödését amíg nem találkoztunk, a millió pozitív visszajelzést, kedves szót, baráti érdeklődést, a feltétel nélküli szeretetáradatot Tőletek. Azt, hogy mennyit jelent mindez nekünk, arra hiába keresem, attól tartok, nincsenek szavak. 

 

Most mosolygok, és a maszk mögött mosolyog a szemem, és ezzel - végre újra látva a kezelőkből kilépve mosolygós szemeteket -  így vagytok Ti is. A csilliogó szemek felértékelődtek, és ahogy most, hogy végre azt csinálhatjuk, ami a szenvedélyünk, és megint láthatjuk a boldogságot az arcotokon ez felbecsülhetetlen. 

 

Köszönjük, hogy vagytok, köszönjük, hogy általatok érezzük tudjuk, hogy ami nekünk fontos az Nektek is az, és, hogy ami Veletek történik Nálunk az,-  ahogy már sokszor mondtuk - tényleg nem csak egy kezelés. 

 

Maradjatok Velünk továbbra is!

 

Várunk Titeket a maszkon túl is csupa szívvel és szeretettel!

 

Addig is minden kedves és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír