Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

A szemhéjárnyalás napos oldala


Ahány ember annyi – annyi szemforma, ezért nincs könnyű dolgunk ha láthatatlan szabályokat akarunk szabni a szemhéjunk sminkelésébe,n viszont van néhány alap trükk, amikkel jó, ha tisztában vagyunk.

 

Egy alapvető szín elmélet amelyet talán úgy tudunk a legkönnyebben megérteni, ha párhuzamot vonunk az öltözködéssel : Egy sötét színű vagy fekete ruha, nadrág slankít ,karcsúsít
minket, le tudunk faragni innen-onnan. Egy fehér, világos vagy akár még fénylő ruhadarabbal pedig kiemelünk. Gondoljunk csak bele , egy fehér nadrágban máris nagyobbnak tűnik a popsink.

 

Így tehát a világos vagy középárnyalatú, fénylő, irizáló szemfestékekkel kiemelünk, a matt és sötét árnyalatokkal vagy szemceruzával pedig satírozunk, árnyékolunk, tompítunk,formázunk.

 

Sminkelésnél a legtöbb esetben a mandula szemre törekszünk, felfelé ívelő mozdulatokkal. Próbáljuk meg képzeletben felosztani a szemünket 2 majd 3 kicsi háromszögre. A külső kicsi háromszög ami sötét árnyalatú lehet és a legbelső kicsi háromszög pedig világos, akár csillámló, fehér vagy bézs. Ha csak erre a két részre ügyelünk, már szép egységes sminkünk van, de ha szeretnénk egy kis extrát vinni bele, akkor a középső háromszögre, ami nem más mint a mozgó szemhéj, felvihetünk egy középárnyalatú színt, egy csillámló irizáló festéket vagy egy élénk extrémebb színt, ami mondjuk passzol az aznapi stílusunkhoz – öltözködésünkhöz.

 

Fontos,hogy a pillatövet mindig hangsúlyozzuk egy kis ceruzával ami lehet sötétbarna vagy fekete is, melyet mindig a szem háromnegyedéig vagy a pupilláig húzzunk, hogy ne nyomjuk össze a szemünket, emelett pillánink is így optikailag sűrűbbnek fognak hatni. Végül hogy úgymond megvilágítsuk a munkánkat , a szemöldökcsontra egy pöttyintésnyi törtfehéret vagy
highlightert felvihetünk.

 

 

KARAJA a színek specialistája

 

 

A Karaja kínálatában egyaránt megtalálhatók, a szemhéjárnyalók , nedves és száraz szemhéjpúderek a pasztel szemhéjárnyalatoktól a ragyogó csillámokig. Szárazon félig-átlátszó hatást érhetünk el, nedvesen (vizes ecsettel) pedig az intenzív ragyogást és hosszantartó fedést biztosíthatjuk.

Csodálatosan harmonizáló, jól kombinálható színekből lehet választani a szemek élénkítésére is kiemelésére. A magasan pigmentált árnyalatok és a kiváló színharmóniák megalkotják számodra a tökéletes szemsminket anélkül,hogy mellényúlnál a színek kombinációjánál.

 

Csak egy kis ízelítő a Karaja változatos szemhéjárnyalóiból:

 

szemhéjárnyaló1         szemhéjárnyaló2       szemhéjárnyaló3

 

Sziráki Dorina

asszisztens, smink, szépségtanácsadás, medicalkozmetika

aktuális híreink

összes hír