Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

A sztereotípia az igazi toxin

Magamra vessek.... tudom, minek olvas búlvárt, aki nem bírja... :D

 

Aztán persze rájövök, hogy nem a búlvár cikkekkel van baj, hanem a közösségi média használati szokásokkal, kép, szalagcím olvasás, klikkre nincs idő, de ha már a vélemény megfogalmazódik, akkor azt odavetjük, kendőzetlenül, minden megalapozott valódi tartalom nélkül.

 

Történt a minap ugyanis, hogy elismert női magazinok közösségi oldalain jelentek meg cikkek az egyik celebről a következő szalagcímmel: ˇBotox bénította le arcát"...., Tútolta a botoxot, a plasztikától lebénult az arca...".  Nem tisztem, hogy erről a celebről vagy a rajta elvégzett bármilyen beavatkozásról állást foglaljak. És annak ellenére, hogy ismerem a ránctalanító kezelésnek ezt a módját, láttam már rengeteget sőt tapasztaltam saját magam is, mégis elolvastam a cikket is, ahol már szó sem volt bénulásról.

 

Utána (én balga) elolvastam a cikkhez tartozó olvasói kommenteket is. 

 

Tényleg még most is ennyi a sztereotípia ezzel a kezeléssel kapcsolatban? Emberek százai foglalmaztak meg hasonló véleményeket, úgymint "úgy kell neki, most a saját hibájából tanult", "minek kellett ez neki, eddig szép volt most meg mi lett belőle", "lebénult, megérte?" ... és sorolhatnám a vagy profilkép nélküli "arctalan", vagy az agyonfilterezett profilkép mögé bújt természetes szépség fontosságát hírdető emberek kommentjeit. 

 

Számtalanszor találkozunk mi is a kijelentéssel, hogy botoxot nem, azt biztosan nem. Aztán négy-hat hónappal később a következő ránctalanító kezelésre érkező Vendég izgatott arcával. 

 

botox kezelés ugyanis a ránctalanítás rendkívül közkedvelt és látványos módja, amely az orvosesztétikai kezelések között előkelő  helyet foglal el a nagyszámú kezelés, és a kis számban előforduló mellékhatása miatt.

 

Ennek ellenére mégis az egyik legmegosztóbb kezelés, talán azért mert túl sok tévhit kering róla. Aki ismeri a Tényeket és tévhiteket bizonyára megalapozottabban tud dönteni a kezelés igénybevételéről.

 

Botox kezelést a mimikai izmok okozta ráncok kezelésére alkalmazunk, hatására  átmenetileg blokkoljuk az arcon a ráncok kialakulásáért felelős izmok működést, a bőr kisimul, a ráncképződés megszűnik. A jó botox kezelés után az arc nem marad mimikátlan, éppen ezért fontos, hogy mindig csak annyi anyaggal végezzük a kezelést, amennyi a ráncok simításához valóban szükséges.

 

Ahogy említettem saját tapasztalatból is ismerem a kezelést, korábban már eredményképekkel mutattuk be Nektek homlokom botox kezelését és mérgesránc kezelését. De most az eddig leírtak miatt mérges vagyok. Ja, és ami legfontosabb, hogy ez látszik is az arcomon, mert a miminka megmutatja. :D

 

A Botulinum TOXIN tehát csak átmenetileg blokkolja a ráncok kialakulásáért felelős izmok működését, a sztereotípia TOXIN jelenléte vajon mikor "ürül ki a szervezetből"? :) 

 

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

@portabellavita

 

 

 

 

 

 

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír