Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Ági története

Ági most 53 éves,  évekkel korábban járt már Nálunk, akkor két ütemben állívének COG szálas kezelése történt. 

 

   

 

 

 

Arra a kérdésre, hogy mi miatt született meg újra az elhatározás, válasza az volt, hogy német nyelvű oktatóként fiatalokkal dolgozik, ez mellett a lelke is fiatal. Túl nagy megint a kontraszt amit a lelkében van és aki a tükörből visszanéz. 

 

A cél az volt, hogy harmónikus külsője legyen. Ági életmódváltásának köszönhetően megszabadult felesleges kilóitól, de a szép alak elérésenek ára az volt, hogy arca is vesztett volumenéből, ezt szerette volna visszakapni azt. Az elhatározás saját maga miatt lett fontos, eddig gyermekei miatt idejének és energijának jelentős részét nem önmaga megvalósítása tette ki, erre most látta elérkezettnek az időt. 

 

A diéta után, ami, egy életmódváltással vált sikeressé, kinyílt számára a világ. Ahogy mondja, hogy bár mindenki hangoztatja, hogy nem a külső, hanem lélek ami igazán számít azért, hogy ítélnek meg minket, de véleménye szerint ez nem igaz. A testsúly csökkenés óta, talán mert önbizalma is növekedett, csak poziítv változást tapasztalt az emberek vele való hozzállásában. Mosolyognak rá a bankban, a boltban. Pozitív figyelmet érez, mindehol.

 

Arca fiatalossát tételének igénye is ezt erősíti majd reményei szerint.

 

Orvosi konzultációt követően egy kezelési terv alapján a középarc,, állív, ajak kezelését végeztük el. A kezelés eredményéről beszámolunk. 

 

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

 

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír