Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Állív kontúrozás haluronsavval eredményképekkel

 

 

Az alábbi kezelések során az állív határozottabb kontúrjának kialakítását, illetve az állcsúcs pozíciójának helyreállítását végeztük el, melynek eredményképeit mutatjuk most be Önöknek is. Korábban már mutattunk be Önöknek állív kontúrozás eredményképeit, melyeket itt tekinthet meg.

 

Az alábbi kezelésekhez egyaránt Juvederm és Restylane hyaluronsav is került felhasználására, hogy Önnek melyik a legopptimáélisabb, az mindig egyéni mérlegelés kérdése.

 

1.

 

Az arckontúr javításához, az arc arányainak optimalizálásához végezzük az alábbi képen látható kezelést.

 


Mint minden hyaluronsavas feltöltésnél itt is nagyon fontos, hogy elkerüljük a túlzásokat, és véletlenül se essünk abba hibába, hogy “leutánozva” a social mediában sokszor látott nagyon karakteres állívet akarjuk kialakítani. A női arc lágyságát, a női arányokat és szögeket muszáj megtartanunk, ha nem akarunk férfias arcot látni a tükörben. 


A férfi és női kezelések között az esztétikai orvos mindig nagy különbséget tesz, az arcszerkezet különbözőségét, a masculin/feminin vonások hangsúlyozásának lehetőségeit ismerve, és persze ennek megfelelően választva a megfelelő hyaluronsavat és technikát. 

2.


Állív definiálás, kontúrozást végeztünk el a következő esetben.

 


Ha megfigyeli, az áll optimális pozícióba került, az allkapocsszöglet határozott, de nőies lett, az állív határozottan kontúros.

Nagyon fontos, hogy az állív sem egy külön élő része az arcnak! Ha a középarc megereszkedett,  akkor csak együttes kezeléssel, a középarc emelésével együtt  lehet ilyen eredményt elérni! 

Azt se felejtsük el, hogy a túlzó állív kezelés, a túl karakteres állkapocs szöglet férfiassá teszi a nő arcot.

 

3.

 Van, amikor az állív kezelésnél nem csak a kontúrt javítjuk, hanem “építünk” állkapocs szegletet az arc harmonikus megjelenéséért, ha az arc arányai , az állív úgy kívánja. 

 

 

 

Mindhárom esetben fontos hangsúlyozni, hogy az képek a kezelés előtt és közvetlenül a kezelés után készültek, és ahogy sokszor hangsúlyozzuk, a hyaluronsavas feltöltés eredménye nem azonnali, ez még csak a "kóstoló", a végleges eredmény körülbelül 2 hét alatt alakul ki.

 

Ha az eredmények Önt is meggyőzték, várjuk szeretettel. Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír