Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Állív kontúrozás - Juvederm Volux

 

 

A Juvederm legújabb családtagjával a Juvederm Voluxszal is látványos, természetes eredmény érhető el nemtől és kortól függetlenül, mindig személyre szabottan, a természetes arányok megtartásával.

 

 

 

Az alábbi kezelések során az állív határozottabb kontúrjának kialakítását, illetve az állcsúcs pozíciójának helyreállítását végeztük el, melynek eredményképeit mutatjuk most be Önöknek is. 

 

A hyaluronsavas feltöltés az arc megfelelő arányainak, kontúrjának helyreállítására is lehetőséget ad. Ezen belül a karakteres férfi állív kialakítása gyakori kérdés. Nagyon fontos, hogy a férfiarc kezelésénél a férfias sajátosságokat, karakterességeket vegyük figyelembe. A férfi és női kezelés eltérő ismereteket igényel. Természetes eredményt úgy érhetünk el, ha a férfiakat nem "csinosítjuk", hanem határozott, férfias vonásokat alakítunk ki szemben a női arc kezelésével.

 

A képen látható esetben férfi vendégünk kezelésénél a karakteres férfi kontúr kialakításához a fül előtti és áll területek kezelését is szükséges volt elvégezni, melynek érdekében a Juvederm Volux-ot Juvederm Volumaval is kiegészítettük.

 

 

 

 

Profilból is jelentős változás látható, az állkapocsszöglet szöge határozottan férfias lett.

 

 

 

Nőknél terészetesen az előbbitől eltérően teljesen más a cél. Ebben az esetben nem a karakteres, férfias vonások kialakítását végezzük. Az alábbi képen látható esetben a Juvederm Volux kezelés során az állív kontúrozása, élesítése, az állcsúcs pozíciójának helyreállítása volt a terv, melynek során a középarc-járomív feltöltésével kiegészítve értük el az állív megereszkedésének helyreállítását.

 

 

 

 

Gyönyörű, fiatal pácinsünk esetében önállóan alkalmaztuk a Juvederm Voluxot, melynek során állívének élesítésére került sor, határozottabb kontúrt kialakítva az alsó arcfélen. Ez egy valódi "beautyfication kezelés volt.

 

 

 

 

 

 

Összességében elmondható, hogy az állív kezelés sem sablonos eljárás. Másképp kezeljük a férfi és női állíveket. Másképp érjük el a kívánt eredményt, ha "csupán" élesítünk fiatalon, vagy ha az arcon már megjelentek az idő okozta elváltozások. Ezen kívül, van, hogy kombinációval érjük el a célt, például a már megerszkedett szövetek COG szálas emelését is felhasználva. 

 

 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír