Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Amikor felfordul az élet

Az ember él, cselekszik, sodródik, aztán egyszer csak történik valami, amitől az egész addigi élete megváltozik. Lehet az valami nagyon jó dolog, de sokszor sajnos lehet, valami fájdalmas történés is, mint például egy válás, a szeretett kedves elvesztése, ami kihatással lesz mindenre, ami körülvesz minket.

 

Hölgyeim, Uraim, ha hiszik, ha nem ezen mindannyian átestünk már. Künnyű épp ezért véleményt alkotni róla, saját személyes tapasztalainkból is merítve. Mit teszünk ilyenkor? Megpróbálunk talpra állni, és miután belláttuk, hogy nem tudjuk befolyásolni a befolyásolhatatlant, és belátjuk, hogy van olyan amire nem lehetünk hatással, akkor kezdjük a hibát keresni magunkban, és megoldást találni a sokszor csak vélt, és ebben a helyzetben csupán felnagyított problémákra.

 

Mit teszünk ilyenkor?

 

Változtatunk, sokszor túl magas, és irreális igényeket támasztunk magunkkal és azon belül is jellemzően a külsőnkkel szemben. Akkor és ott azonnal, akarunk valami "nagy durranást", és ezekkel a hirtelen, nem reális döntéseinkkel hozunk sokszor hibás döntéseket is. 

 

Pedig a legfontosabb az lenne, hogy a megváltozott körülmények között legalább mi magunk Önmagunk maradjunk. Számtalan hasonló példával találkozunk Nálunk is. Viszont ilyenkor a legfontosabb, hogy elfogadjuk a külső, teljesen objektív véleményt, és a célunk csupán annyi legyen, hogy frissen természetesen, önmagunkat lássuk vissza a tükörben, az elégedettség magunkkal szemben csak így garantálható. 

 

Számtalan lehetőséget kínálunk arra, hogy jobban érezze magát a bőrében Ön is. Viszont mindig természetes eredménnyel, mert mi is tudjuk, hogy igenis fontos, hogy a szomorúság ne látszon, hogy az önbizalom ilyenkor épüljön, hogy a véget ért kapcsolatban eltöltött idő nyomai ne látszódjanak, hogy visszakapja Ön is azt, aki korábban volt.

 

Várjuk Önt is szeretettel!

 

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen  minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

 

instagram-logo-5

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír