Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Amikor szorít a cipő

Mitől Nő a nő?

 

Nemrég az egyik rádiós reggeli műsorban hallottam, hogy a nők milyen jelentős hányada választ a saját méreténél kisebb cipőt azért, hogy lába kisebbnek tűnjön, illetve, hogy cipőjéből kilépve, ne kelljen "szégyenkezni" a tényleges lábmérete miatt. Ez a könnyednek tűnő beszélgetés, engem komolyan elgondolkoztatott. Sokan hangoztatják, hogy a legfontosabb önmagunknak megfelelni, nem kell feltétlenül betartani a társadalmi konvekciókat. Egy a fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

 

Ezzel viszont nem teszünk jót, hiszen a kisebb cipő viselése, csak nekünk okoz fájdalmat. Akkor ez kinek az érdekeit szolgálja?

 

Kicsit eltúlzottnak is éreztem a témát, mígnem utána nem sokkal a témáról folytatott beszélgetésünk közben egy hölgy ismerősöm felvilágosított, hogy bizony ő is pontosan tudja, hogy hány lépést kell megtennie az otthona és munkahelye közötti rövid kis szakaszon, mert ő is sok-sok nőtársához hasonlóan szenved a kisebb méretű cipőben, és minden alkalommal visszaszámolja a lépéseket amit még meg kell tennie.

 

Az én véleményem a nőiesség témájában azóta sem változott. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, az ennek köszönhető önbizalom, minden fájdalmas praktikánál nőiesebb megjelenést ad.

 

Szerintem, ha valaki arra törekszik, hogy olyanná formálja magát, hogy nem önmaga, sosem lesz maximálisan elégedett. Ne akarjunk más bőrébe bújni! Önmagunkból hozzuk ki a legtöbbet.

 

Én büszke vagyok arra aki vagyok, a lábméretemre, a szemem-, a hajam színére, a számra, a kezemre, és még sorolhatnám. Mind-mind a szüleim öröksége. Nekem egy feladatom van, ápolni,  védeni, megőrizni, vagy visszakapni azt, amit tőlük kaptam.

 

És pontosan ezt jelenti az általunk oly sokszor hangoztatott és követett filózófia: változtatni, csak a természetesség megtartásával, és indokolt mértékig szabad. Szerintem ebben rejlik az orvosesztétika csúcsa, és nem -elnézést a szóért - a "tömegtermékek" gyártásában.

 

Ha Ön is hasonlóan gondolkodik, mi vagyunk a megfelelő választás. Mi nem olyan "cipőt" ígérünk amely minden egyes lépésnél életében arra emlékezteti Önt, hogy megfelelni az elvárásoknak fájdalmas, hanem megújult, ragyogó és kifejezetten az Ön lábára szabott cipőt, melynek viselését olyan könnyen meg lehet szokni, hogy Ön azt teheti amire valóban hivatott, mosolyogva Dívaként vonulhat végig a "kifutón", mindig  minden körülmények között.

 

Várjuk Önt is szeretettel!

 

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

 

profil3

Fülöp-Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír