Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Arcfeszesítés műtét nélkül

A leggyakoribb  orvosi eljárások a műtét nélküli arcfiatalítás során az arc kontúrjának helyreállítása lifting kezelésekkel, az arc karakterét megváltoztató ráncok megszűntetése, vagy a bőr rugalmasságának javítása a feladat.

Az arc megereszkedésének diszkrét jelei már a harmincas években megjelennek, és évről évre fokozottabban láthatók. 

 

 

Arcfeszesítés műtét nélkül

A kezelésekkel szembeni alapvető elvárás, hogy a lehető legkíméletesebb eljárással, a legrövidebb felépülési idő meleltt érjen el kielégítő lifting hatást.

A lehetőségek közül kiemelkedő jelentőségű a szálbehúzásos feszestés, ami az utóbbi években egyre nagyobb szerepet tölt be az orvosesztétikai kezelések között. Megjelentek a felszívódó szálak, ezek között egyre szélesebb a választék a szálak kialakítását tekintve, újabb és újabb módszerek használatával egyre több probléma egyre látványosabb kezelésére van lehetőség.

 

 

Vékonyszálas arcfeszesítés

Amikor  a szövetek feszesítése, jelentős liftinghatás nélkül a cél (meglazult szövetek miatti diszkrét megereszkedés) , a klasszikus vékonyszálas thread liftinget választhatjuk, a probléma kezeléséhez szükséges hosszúságú és típusú szálak kombinációját használva. A vektor irányú kollagénindukciónak köszönheően ilyenkor a szövetek feszesebbé válnak. 

Ez a kezelés használható a szemhéjak feszesítésére is a legújabb irányztok szerint. 

A kezelés eredménye hónapok múlva válik látványossá, hiszen az eredmény a szervezet választreakcióján alapul, amely kialakulásához idő kell.

 

Cog szálas arcfeszesítés

Abban az esetben, amikor jelentősebb feszesítés a cél, a műtét nélküli kezelések közöl a cog szálas feszesítés látványos eredményt hozhat az erősebb, hosszabb és a szövetekbe megkapaszkodva azonnali húzás segítségével.

Ma már a Cog (horgas) szálaknak is széles választéka áll rendelkezésre, ami növeli a kezelő orvos lehetőségeit a megfelelő eredmény eléréséhez.

A horgas szálas kezelések esetén a szálbefűzést követően azonnal látható lifting hatás, ami az elkövetkező hónapokban a vékonyszálas kezeléssel megegyezően a szervezet válaszreakciójának megfelelően hónapokon keresztül egyre látványosabbá válik.

 

Arcon és bizonyos testkezelések esetén is használjuk, gyakran kombinálva a vékonyszálas kezeléssel a hatás fokozására.

A kezelés menetét itt nézheti meg:  Cog szálas kezelés  

 

 

Amikor a  Cog szálas arcfesszesítéstől nem várhatunk kellő eredményt , az ennél erőteljesebb HAPPY LIFT kezelés lehet megoldás, ha műtét nélkül szeretnénk erőteljes lifting hatást elérni.

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír