Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Arcfiatalítás COG szállal

 

 

Judit életének szerves része a sport, ezzel együtt az egészéges életmód. Azt, hogy hogy talált Ránk, és mit várt etől a kezeléstől korábban elmondtuk Önöknek, erről részletket itt olvashat. 

 

Az orovosi konzultáció során felállított kezelési terv alapján N-Cog szálakkal végeztük az arc középső és alsó harmadának emelését, kontúrozását. 


A kezelést az ajak hyaluronsavas  frissítésével egészítettük ki.


A képek közvetlenül a kezelés előtt és után készültek, ezért semmiképpen nem nevezhető végeredménynek, hiszen több hét elteltével látszik majd az igazi hatás.  Bár ez csak “kóstoló”  volt az eredményből, mégis nagyon látványos már itt az arc fiatalodása. 


A kezeléshez oldalanként 6  db N-Finders szálat használtunk fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judittal 6 héttel az N-Finders felszívódó COG szálas kezelés és hyaluronsavas ajakformálás után újra találkoztunk.Ahogy említettük, a Cog szálas kezelések jelentősebb eredményéhez ki kell várni a megfelelő időt. 

 

Ezek a képek ekkor készültek.

 

 

 

 

 

 


Ha megfigyeli, az arc megemelése, kontúrozása mellett tömörebbé, feszesebbé vált. Az ajak hyaluronsavas kezelésével pedig harmónikusan illeszkedik a fiatalosabb archoz, szinte “láthatatlan”. 

 

 


Fontos tudni, hogy egy arckezelésnél a szép eredmények eléréséhez már sok módszer, különböző technikák és újabbnál újabb anyagok állnak rendelkezésre.

 


A siker kulcsa, hogy az  Ön számára optimális kezelést válasszuk ki, sokszor kombinációban.

 


Azt sem szabad elfelejteni, hogy megfelelő eredményt, megfelelő mennyiségű anyag felhasználásával lehet elérni. A bemutatott kezelésnél oldalanként 6 Cog szálat, és 1 ml Restylane hyaluronsavat használtunk fel, ez volt az a szükséges mennyiség, ami szerintünk a természetes mértékű eredményhez kellett.

 

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír