Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Arcfiatalítás kombinált felszívódó szálas kezeléssel

A felszívódó szálas kezelések az arcfeszesítő, arcfiatalító eljárások egyik rendkívül kdvelt és látványos műtét nélküli formája.

 

A finomszálas (gyakran bio felszívódó szálnak nevezett) technika során hajszálvékony steril szálakat juttatunk a bőr megfelelő rétegébe, ami a szöveti stimuláló hatása miatt a bőr feszesedését okozza. Javul tömörsége, rugalmassága, csökkenenek a felszínes ráncok, az arc kontúrja fiatalosabbá válik.

Önmagában kisebb problémák megoldására, fiatalabb korban az öregedési jelek megjelenésének megelőzésre is használhatjuk.

 

COG (gyakran horgas, vagy fogazott szálas) kezelést használunk, amikor erőteljesebb húzást szeretnénk elérni. Ennél a kezelésnél mechanikus húzást is alkalmazunk, jelentősebb emelést érhetünk el. Ennek megfelelően már a kezelés után is látható eredmény, majd később ezek a szálak is szöveti stimulációt váltanak ki mint a finomszálas kezelésnél használt bioszálak,  de annál erőteljesebben. 

Önmagában formázásra, emelésre használjuk.

 

Felszívódó szálak kombinált alkalmazás

 

Finomszálak és COG szálak kombinációjával rendkívül látványos eredményt érhetünk el, a bőr feszesedése, az arc látványos liftingje, ránctalanítása történik meg. 

Arcdiagnosztikát követően megtervezzük a felhasználandó szálak egymáshoz viszonyított arányát, a szükséges szálak típusát a lehető leglátványosabb és legtermészesteseb hatás elérése érdekében.

A kombinált kezelés arc, nyak, dekoltázs fiatalítására, ránctalanítására is használhatjuk.

 

A kezelésről részletesen olvashat itt: ARCFIATALÍTÁS SZÁLBEHÚZÁSSAL

 

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír