Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Archarmonizáció a mindennapokban

Archarmonizáció hyaluronsavval hosszú távra tervezve

Orvosesztétikai kezeléseknél mindig hosszú távon gondolkozunk. Nem az a cél, hogy egy eredmény az azonnal készült fotókon jól mutasson, hanem az, hogy a való életben , a rendelőn kívül jól "teljesítsen", viselhető legyen.

Tulajdonképpen nem csak az arcot harmonizáljuk, hanem már a kezeléskor figyelembe vesszük a hosszú távú (sokszor évekkel későbbi hatást), és azt, hogy az eredmény a páciens életébe is harmonikusan illeszkedjen. Hiszen sokszor, ami képen igazán látványos , az a valós életben túlzó, zavaró, természetellenes. ( És ez az idő múlásával sem javul) 

 

A hyaluronsavas ismétlő kezelések mindig kevesebb anyagot igényelnek mint az “alapozás”, hiszen egy jól tervezett  hyaluronsavas archarmonizáció  pozitív hatásai évekig megmaradnak, így mindig kevesebb “problémát “ kell kezelnünk, jobb alapokra építkezhetünk. Jó hír, hogy a pozitív hatások a hyaluronsav felszívódása után is megmaradnak.

Nem szabad azonban elfeledkezni arról, hogy a helyes stratégia az, ha az archarmonizációnak része a bőr minőségének javítása is.

 

Archarmonizáció utóélete

Bemutatunk egy archarmonizációt, aminek alapozását 2018-ban végeztük el, azóta csupán finom frissítések történtek , a mostani kezelés előtt utoljára 2 éve. 

 

A rendelőn kívüli életben :

2023 kezelés után 8 héttel

 

2018 a kezelések előtt

 

 

Archarmonizáció frissítése

(2023)

 

A legutóbbi kezelést közvetlenül megelőző, és kezelés utáni fotói:

archarmonizácio frissítése

 

 

 

A lényeg mindig az lesz egy kezelés után, hogy a való életben, a rendelőn kívül hogy működik a kezelés eredménye. Persze nem elhanyagolható, hogy hosszú távon mit várhatunk tőle.

Köszönjük a bizalmat, és hogy bemutathattam a képeket .

 

 

 

 

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír