Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Archarmonizáció természetes eredménnyel

A hyaluronsavas archarmonizáció műtét nélküli eljárás. Túlzások nélkül, de kellő mennyiségben, optimális tervezést követően, a szükséges helyre , szükséges mennyiségű, optimális hyaluronsav kombináció bejuttatása a harmónikus, elegáns eredmény titka. 

A kezelést gyakran botulinum toxinnal egészítjük ki, skszor a klasszikus mimikai ráncok kezelésén kívül a szájzúg, az áll kezelését elvégezve, de szükség esetén mezobotox kezeléssel a felszínes ráncok smítását is elvégezzük.

Az archarmonizációs kezelés az arc egészének vizsgálatán, mélyreható anatómiai és elméleteti ismereteken, szemléletmódon alapul.

A kezelések általában egy ülésben elvégezhetőek, de tervezés alapján több szakaszban is eljuthatunk a célig.

Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a szerkezeti változásokon, ráncok simításán kívül a bőrminőség javítása is fontos része az optimális eremény érdekében.

 

 

 

STRUKTÚRÁLIS ARCHARMONIZÁCIÓ

 

Az idő múlásával az arc volumene csökken a szerkezeti átalakulás miatt,  a bőr megereszkedhet , az arc elveszíti fiatalos kontúrját, fáradt megjelenése lesz.

Az egyik leggyakoribb hyaluronsvas archarmonizációs kezelés, komplex megoldást nyújt az arc fiatalosságának helyreállítására. Gyakran kombináljuk botulinum toxin kezeléssel, és a bőrminőség javítását célzó eljárásokkal. Szükség esetén felszívódó szálas kezeléssel is kiegészítjük.

 

Archarmonizációs kezelés eredménye 

A bemutatott esetben archarmonizációs kezelés részeként végeztük hyaluronsavval a szemöldök emelését, a halánték beesettségének csökkentését, párhuzamosan a középarc kezelésével. Az áll, állív kezelése is megtörtént, az ajak diszkrét hyaluronsavas feltöltésével.


A mimikai ráncokat botulinum toxinnal kezeltük.

A természetes, nőies vonások megőrzése , a mértekletesség alap feltétele a természetes eredménynek. A harmonizációs kezeléseknél nem veszik el az arc karaktere, nem történik az arcot /ajkat deformáló túltöltés, az ízléses eredmény alapvető elvárás.

A bemutatott kezelést 2 lépesben vegeztük.

A képek a kezelést megelőzően és kezelés után 3 hónappal készültek

A bőrmnőség további javítását, a szemhéj és arc DEKA széndioxid lézeres kezelését ősszel tervezzük.

 

 

 

Hyaluronsav bejuttatása: 

 

 

Botlinum toxin ránctalanítás, mezobotox

A mimikai izmok kezelését botulinum toxinnal végeztük:

 

 

A szükséges területeken Mezobotox kezelés és Skinbooster bőrfeltöltés történt:

 

 

 

 

 

Archarmonizációs kezelések

 

Blogbejegyzések között több kezelés bemutatást is megnézhet.

Többek között ezeket a kezeléseket, amit a képre kattintva is elérhet:

   

   

 

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír