Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Arckontúr javítás és ajakfeltöltés hyaluronsavval

Pálmát néhány éve ismertük meg. Akkor megereszkedett szemhéja miatt fordult hozzánk, a szemhéj felesleges bőrének megszüntése akkor Plasmage kezeléssel történt, aminek eredményéről be is számoltunk Önöknek is. ha erről lemaradt korábban, itt megnzéheti. Azóta a Plasmage kezelés mellett ennek a problémának a megoldására megérkezett hozzánk a DEKA DOT is. A DEKA DOT szén-dioxid lézerrel is kiemelkedő eremdényességel kezelhető az arc fiatalítása mellett a szemhéj is.

 

Most hyaluronsavas feltöltéssel az arc “frissítését”, az arckontúr javítását végeztük, ajakfeltöltéssel, az abszolút termeszétes hatást szem előtt tartva.

A hyaluronsavas kezeléseknél a változás mértéke nem csak a felhasznált anyag mennyiségétől függ, de a jól megválasztott kombinációtól is.


Ebben az esetben összesen 3 ml Restylane töltőanyagot használtunk fel.


Ha még jelentősebb változást szeretnénk, akkor több hyaluronsavra lenne szükség, de ezt nem feltétlenül kell az első kezeléssel elérni, a fokozatos építkezéssel nagyon természetes, tartós eredmények érhetőek el, ami a későbbiekben kisebb anyagmennyiségekkel folyamatosan szinten tartható.


Az alábbi képek közvetlenül a kezelés előtt és után készültek, a teljes eredményre több hetet is várnunk kellett.

 

 

 

 

 

Ennél a kezelésnél is a természetességre és a haróniára törekedtünk, a kontúrok helyreállítáásra a szép vonások hangsúlyozására. Végül még 1 ml Restylane hyaluronsavval és a mimikai ráncok botox kezelésével értük el a végleges alábbi képeken látható eredményt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
pálma 1 pálma 2 pálma 3 pálma 4

 

 

 

 

Nagyon hálásak vagyunk, hogy egyre többen vagytok, akik hozzájárultok, hogy megmutathassuk arcotokat és a változást! Köszönjük szépen!

 

Kövessen minket az instagramon

 

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír