Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Arckontúrozás hyaluronsavval és Cog felszívódószállal

 

Az arc kontúrjának javítása nagyon gyakori feladatunk. Ilyenkor első sorban a megereszkedett szövetek pozicionálására és volumenpótlására van szükség, de egyre gyakoribb kérés már fiatal korban az állvonal élesítése, a járomív hangsúlyozása, vagy a profil sziluettjének javítása az állcsúcs megfelelő arányainak kialakításával.

 

 

Brigi bemutató kezelésre érkezett hozzánk. 

 

Bemutató kezelésünk az arc megváltozott kontúrjának helyreállítására irányult, a fiatalos V vonal helyreállításával. Emellett az ajak volumenizálását, szép íveinek hangsúlyozását is terveztük.

 

A kezelést több lépésben végeztük el, fokozatosan felépítve a kívánt eredményt. (Időközben a megereszkedett felső szemhéj műtéti megoldása is megtörtént (más intézményben) gyönyörű eredménnyel.)

 

A kezelés felépítése 

 

 

Először az állív élesítése és a járomív kiemelése, a középarvc volumenpótlása és ezáltal a szem aratti árok simítása volt az elsődleges feladat, hyaluronsavas feltöltéssel.

 

Ezt követően az ajkak dúsítását, az  ajak poziciójának javítását kedtük meg.

 

Végül az alsó arcfél szöveteinek emelése, a mosolygó és szomorú ránc simítása,  kötőszöveteinek tömörítése történt  Cog felszívódó szálakkal , a szemöldök közötti haragos ránc simításával.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyaluronsavas arckontúrozás

 

A képek a kezelések megkezdésekor, és az első kezelést követő 5 héttel készültek.

Fontos, a hyaluronsavas feltöltések azonnal látható eredményt mutatnak, de a végleges eredmény kialakulásához több hétre van szükség. 

Ezt követően célszerű a kezelések folytatását elvégezni, a kialaklt állapothoz igazítani a kezelési tervet.

 

 

 

 

 

 

A kezelés Restylane hyaluronsavcsalád különböző termékeinek kombinációjával  történt. Tűvel és kanüllel is dolgoztunk.

 

 

 

COG SZÁLAS kontúrozás, emelés

 

 

A tervek szerint a következő lépés az alsó arcfél emelése, a nasolabiális és marionett ráncok simítása és a szövetek tömörítése volt. Ehhez felszívódó Cog szálakat használtunk.

 

Emellett folytattuk  az ajak volumenizálást és pozíciójának javítását. Most az ajak emelését okozó hatás érdekében kanülös technikát is használtunk.

 

 

A képek közvetlenül a kezelés előtt, és kezelés után készültek. A Cog szálas kezelésnél azonnal csupán diszkrét mechanikai emelést lehet látni, a végső hatás kialakulás hónapokkal később lesz látható.  ( a képen így is megfigyelhető a ráncok simulása már az azonnali emelés eredményeként.

 

 

 

 

 

 

 

 

Glabella ráncainak simítása

 

Mivel optimális esetben a mimikai ráncok kezelését nem végezzük el a szemhéjkorrekció előtt, így a mérgesráncok kezelése is az utolsó lépésben történt meg. Nem a mimika megszűntetését akartuk elérni, hanem a túlzott ráncolást megszűntetni. 

 

 

 

 

 

Bár a többlépcsős kezelések mindig türelmet igényelnek, hiszen nem azonnal látható a teljes változás, de a bemutatott kezelés megmutatja, hogy megéri a türelem . 

 

Az alábbi fotókat Brigi juttatta el nekünk, köszönjük hogy bemutathatjuk az eredményt egy fantasztikus sminkben, gyönyörű fotókon. 

Foto: Harza Tamás www.harzafoto.com

 

 
 

 

Köszönjük, hogy bemutathattuk a képeket. Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír