Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Az idő múlásával az idő ellen

Amikor az ember visszatekint

 

A ballagás és diplomaosztók időszakában - személyes tapasztalatból tudom - hogy mi nők hajlamosak vagyunk kicsit visszatekinteni a múltba.

 

Elővéve a régi fényképeket, nosztalgikus hangulatban nézzük időközben felcseperedett gyermekünk bájos gyermek arcát, régmúlt nyaralások emlékén időzünk. Ilyenkor gyakran megfogalmazódik, "Elment az idő, megöregedtünk."


A mai orvosesztétikai innovatív kezeléseknek hála, ebbe nem kell, és nem is szabad beletörődnünk, mert a kor nemesít, de ez nem jelenti azt, hogy elfogadjuk ennek arcunkon látható nyomait.

 

A Porta Bella Vita Orvosesztétikai Központban számos olyan kezelés között válogathat, ahol akár az idei nyaraláson készült képekről, is ugyanaz a fiatalos arc tekint vissza, mint az elmúlt nyarak képeiről.

 

A szükséges kezelést/kezeléseket mindig személyre szabottan állítjuk össze az Ön igényeire szabva. Ezek a kezelések, melyek esetében gyakran kombinációban gondolkodunk, segítik elő, egyrészt az öregedési folyamatok késleltetését, másrészt a már kialakult problémák leghatékonyabb megoldását.

 

Gondolunk most ebben az esetben -csak a teljességi igénye nélkül - :

 

 

  • a már azonnali eredményt adó hyaluronsavas feltöltésre mely az arc fiatalítására az elveszett volumen pótlására nyújt megoldást,  

 

 hyal.  

 

 

  • vagy akár a megereszkedett arc /állív kontúrjának javítására szolgáló COG szálas kezelésre.

 

 

 

  • A tavaszi és nyári viseletek nem kedveznek a dekoltázs, nyak, vagy akár az arc felszínes ráncainak elfedésésének sem, melyre látványos és szintén "ebédidős" beavatakozásnak tartott Juvederm Volite és Skinbooster kezelés jelent megoldást.

 

juvv  juvvo

 

 

  • Persze nem szabad megfeledkezni, a kifejezetten jelentős alkalmak előtt nagyon kedvelt igazi Vörösszőnyeg kezeléseinről sem, gondolunk itt a Kleanthous Skinjection, vagy az Image Skincare O2 Lift luxus kezelésére.

 

 

 

   

 

 

 

Természetesen a fenti példákon felül is széles körű Orvosesztétikai és Medicalkozmetikai kezeléseinkkel várjuk Önöket szeretettel!

 

 

 

Kezeléseink rendszeres bemutatásáért kövessen minket az instagramon:

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagramunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

 

 

 

instagram-logo-5

 

 

 

 

Minden kedves jelenlegi és új vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír