Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Az idő múlásával az idő ellen

Amikor az ember visszatekint

 

A ballagás és diplomaosztók időszakában - személyes tapasztalatból tudom - hogy mi nők hajlamosak vagyunk kicsit visszatekinteni a múltba.

 

Elővéve a régi fényképeket, nosztalgikus hangulatban nézzük időközben felcseperedett gyermekünk bájos gyermek arcát, régmúlt nyaralások emlékén időzünk. Ilyenkor gyakran megfogalmazódik, "Elment az idő, megöregedtünk."


A mai orvosesztétikai innovatív kezeléseknek hála, ebbe nem kell, és nem is szabad beletörődnünk, mert a kor nemesít, de ez nem jelenti azt, hogy elfogadjuk ennek arcunkon látható nyomait.

 

A Porta Bella Vita Orvosesztétikai Központban számos olyan kezelés között válogathat, ahol akár az idei nyaraláson készült képekről, is ugyanaz a fiatalos arc tekint vissza, mint az elmúlt nyarak képeiről.

 

A szükséges kezelést/kezeléseket mindig személyre szabottan állítjuk össze az Ön igényeire szabva. Ezek a kezelések, melyek esetében gyakran kombinációban gondolkodunk, segítik elő, egyrészt az örgedési folyamatok késleltetését, másrészt a már kialakult problémák leghatékonyabb megoldását.

 

Széles körű Orvosesztétikai és Medicalkozmetikai kezeléseinkkel várjuk Önöket szeretettel!

 

Kezeléseink rendszeres bemutatásáért kövess minket az instagramon:

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagramunkon.

Kövess minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

 

 

 

instagram-logo-5

 

 

 

 

Minden kedves jelenlegi és új vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

 

profil3

Fülöp-Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír