Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Bőrmegújítás

A Photoaging egy alattomosan bekövetkező folyamat, amely kortól, nemtől , genetikai adottságoktól függetlenül a bőr fénykárosodás miatti öregedését okozza. sajnos már sokszor nagyon fiatalon is.

Nem csak az esztétikailag zavaró pigmentfoltok kialakulásáért, sötétedéséért felelős a kóros sugárzás, de a bőr petyhüdtté válását és ráncosodását is okozhatja, a meglévő problémát tovább rontja.


Megelőzésére nagy jelentősége van a megfelelő fényvédelemnek.

Védekezzünk a káros sugarak ellen ( fontos, hogy megbízható fényvédőfaktoros terméket válasszunk! )

 

BŐRMEGÚJÍTÁS, NAPFÉNYKÁROSODOTT BŐR KEZELÉSE

 

A fénykárosodott bőr megújítását, a kialkult esztétikai hibák megszűntetését több módszerrel is segíthetjük. A bőr állapotának, a probléma súlyosságának megfelelően érdemes kiválasztani a megfelelő kezelést az optimális eredmény elérése érdekében.

A kezelések alapvetően a felszíni károsodások (foltok) megszűntetésére, a bőr rugalmaságának, feszességének helyreállítására irányulnak.

 

A felszínen megjelenő pigmentelváltozások kezelése kémia úton világosító készítmények és kezelések alkalmazásával is lehetséges. Nagyon szép, látványos eredmények érhetőek el az általunk nagyon kedvelt IMAGE professzionális készítményekkel és kezelésekkel, amelyek központunkban és kozmetikai partnerünknél is elérhetőek.

 

A felszíni elváltozások a bőr felszínének eltávolításával is  megoldhatjuk. 

Orvosi kezelés ezek közül a FRAKCIONÁLT LÉZERES BŐRMEGÚJÍTÁS és a kémiai TCA mélyhámlasztás, amelyek látványosan orvosolják a problémát, jelentősebb elváltozások megszűntetésére is alkalmasak. Emellett ezek a kezelések nem csupán a felszínes réteg eltávolítását végzik, de a bőr feszesebbé, fiatalosabb textúrjának kialakulását is segítik.

 

 

 lezeres-kezeles

 

 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

 

dr Fercsik-Tóth Beatrix

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír