Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Botox kezelés eredményképekkel

Botox kezelés - Tényleg kell ez nekem?

 

 Igen, TÉNYLEG KELL EZ NEKEM!!! :)

Ez is megvolt. Átestem a tűzkeresztségen, és életem első homlok ránctalanító beavatkozásán botox kezeléssel.

 

Be kell valljam, volt félelem, persze. Elképesztően sok sztereotípia létezik erről a beavatkozásról, és még ha saját szememmel láttam is már temérdek ilyen beavatkozást, és annak eredményét, mégis tartottam a médiában látott mimikátlan, "babaarcoktól". Most már én is tudom, hogy ami botoxot látunk az nem jó. A jó botox kezelés megtörténte ugyanis nem látható. 

 

 

Hogy történik a botox kezelés?

 

 

 

botox kezelés során vékony injekcióstűvel, szinte fájdalommentesen jut a ráncok képződéséért felelős izmokba a kis mennyiségű hatóanyag, amely célzottan, csupán helyileg fejti ki hatását.

 

Rendkívül nagy jelentősége van, hogy melyik izmot és milyen mértékben blokkoljuk. Tehát, ahogy írtam, hatalmas tévhit, hogy a botox kezelés hatására az arc mimikátlanná, kifejezéstelenné válik. A helyes kezelés természetes , fiatalos külsőt eredményez. 

 

 

Mikortól látható, és meddig hatásos a botox kezelés?

 

 

IMG_4066

 

 

 

 

A Botulinm toxin  blokkolja az ingerület átvitelt az izmokra, de csak időlegesen.

A kezelést követően néhány nap múlva tapasztaltam a ráncok kisimulását, de a hatás csak 10-14 nap múlva teljesedett ki. A homlok ráncaim elsimultak.

 

Ezt a kezelést egyébként a homlok területén kívül, a szemöldök közötti mérgesráncok (glabella), és a szem melletti nevetőráncok (szarkaláb) ránctalanítására használjuk elsősorban. 

 

 

Nekem nagy kedvencem lett ez a kezelés.... Méghogy "a gyémánt a nő legjobb barátja".... Biztos vagyok benne, ha Marilyn Monroe élne, ma már máshogy foglalmazta volna meg elhíresült mondatát. :)

 

 

BeFunky-collage-7-720x415

 

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

 

instagram-logo-5

 

 

 

Minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján! 

 

 

 

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír