Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Christmas party 2017

Karácsonyi varázslat

 

Szombaton kellemes álmom volt. Köszönhető ez a fantasztikus pénteki élménynek. Azt már megszoktam, hogy a Porta Bella Vitában nap, mint nap csodákat látok, de ez most más volt.

 

Karácsonyi party, csupa szépséggel, körítve, fűszerezve. Az izgatott vendégváró készülődésnek hamar meglett az eredménye. Rövid idő alatt átalakult az Orvosesztétikai Központ egy állófogadás helyszínévé, valamint Vermes Tímea kreációit felvonultató kifutóvá.

 

 

   unnamed (23)                        unnamed (3) 

 

Doktornő megható beszédét követően Baranya Megye szépei átszellemülten, mély átérzéssel mutatták be a VERMESSTYLE ruhákat. A művésznő angyalokat megidéző lélekemelő hangjával segített a különleges hangulat átélésében valamennyiünknek.

 

 

unnamed (8)  unnamed (7)  _GLR2022_preview  unnamed (10)

_GLR2038_preview  _GLR2006_preview  unnamed (5)  _GLR2013_preview 

_GLR2018_preview  _GLR2035_preview  _GLR2030_preview  _GLR2004_preview

 

 

Kedves vendégeink, így egyszerre két művészeti ág gyümölcsét is évezhették, amire később a borkóstoló, és különleges gasztronómiai örömök tették fel a koronát.

 

 

_RNZ5463_preview                         _RNZ5432_preview

 

_RNZ5423_preview                       _RNZ5426_preview

 

A meghívottak, nemcsak testi, lelki élményekkel lettek gazdagabbak, hanem kedvezményes kezelésekre feljogosító kedvezménykártyákkal, és ajándékutalványokkal is, ezúton megköszönve bizalmukat, és megerősítve a jövőbeni tartós kapcsolatba vetett hitet.

 

 

unnamed (1)                         unnamed (4)

 

 

A kiváló hangulatot elnézve biztosra veszem, az est valamennyi résztvevője egyetért velem érdemes volt a meghívásnak eleget tenni, és remélem élnek, éltek a lehetőséggel, hamarosan találkozunk, hiszen a mottó:”Öregedj Később” ugyanaz, most kitűnő alkalom arra, hogy az ünnepek alatt Ti ragyogjatok a legszebben, családotok, párotok, (és nem utolsósorban saját magatok) legnagyobb örömére.

 

 

 

erika2

Baranyiné Halmos Erika

kozmetikus, asszisztens

aktuális híreink

összes hír