Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Cooltech cryolipolízis a végleges zsírbontás

A lokalizált zsírfelhalmozódás csökkentése az egyik legkeresettebb orvos esztétikai beavatkozás.  Az invazív módszerek fokozott kockázata miatt növekszik az igény a nem sebészeti eljárások iránt. Az orvosi cryolipolízis a klinikai tanulmányok és kutatások alapján nagy hatékonyságú, és kis kockázattal járó módszer a test kontúrozásra, ezért élvonalbeli, növekvő számban végzett kezelés.  

 

A Cooltech® egy orvosi eszköz, amely cryolipolízissel (zsírfagyasztás) , a zsírszövetek szabályozott hűtésével éri el a zsírsejtek szabályozot sejthalálát (adipocita apoptosis). 

 

Lehetővé teszi a bőr alatti zsírszövet mennyiségének csökkentését a zsírsejtek számának végleges  csökkentésével. 

 

Hogyan történik a Cooltech cryolipolízis?

 

A zsírréteg méretét, tömörségét értékeljük, ennek  megfelelően választjuk ki a kezelőfejet , és  végezzük el a kezelést.

 

A bőr védelme érdekében a területre gélpárnát alkalmazunk. A bőr alatti zsírsejtek (adipociták) rétegének fagyasztására használatos, a területnek megfelelő nagyságú és alakú kezelőfejet (applikátor) felhelyezzük, és a kezelt területet  vákummal rögzítjük az applikátor nyílásába. Ezután a zsírréteget fokozatosan -8 C hőmérsékletre hűtjük.

 

A kezelés általában 70 percet vesz igénybe.

 

A kezelés során jelentkező érzések, intenzív hideg, bizsergés, csípés, fájdalom 5-10 perc után csökkennek, amikor a terület zsibbad a hűtési folyamat során. 

 

A terület kezelése után az applikátort eltávolítjuk. A területet 2-3 percig masszírozzuk, vagy a hatékonyabb eredményért Z-Wave Pro lökéshullám terápiával kezeljük, fokozatosan felmelegítjük. 

 

  

 

 

Megmutatjuk...

 

A műtét nélküli testformálás, zsírbontás egyik hatékony kombinációjának eredménye látható egyetlen kezelés után 6 héttel a has területén. A Cooltech cryolipolízis hatását Z-Wave Pro lökéshullám terápiával fokoztuk.

 

 

 

 

 

Hány kezelés szükséges?

 

A klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy az első kezelés eredményeképpen  körülbelül 4 hónap múlva átlagosan 15 és 28 százalék közötti zsírsejt szám csökkenés figyelhető meg.

3 kezelést követően az adott területen optimális esetben a zsírsejtek 70%-a elpusztul.

A drámai javulás körülbelül 2 hónap után észlelhető.

 

Az optimális eredményhez területenként 1-3 kezelés javasolt, a kezelések között 6-8 hétnek kell eltelnie.

 

Mivel a kezelés során a zsírsejtek elpusztulnak, és nem regenerálódnak, így amennyiben az életmódban nem következik be változás ( súlynövekedés), az eredmény véglegesnek tekinthető. Van , amikor az alakformálásra nem a Cooltech az optimális választás, vagy a kezeléssorba szükség esetén beiktatjuk DEKA Onda kezelésünket, hogy a lehető leghatékonyabb műtét nélküli testformálást érjük el a lehető legkevesebb számú kezeléssel. 


Klinikánk gépparkja olyan hatékony, biztonságos kezelések elvégzésére alkalmas, amik a legkorszerűbb műtét nélküli testformálási módszerek kombinációjával az Ön problémájának valódi megoldását nyújthatja.

Minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

 

 

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír