Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

DEKA Dot lézeres anti-aging több mint a klasszikus frakcionált lézer

A  DEKA DOT széndioxid lézer   speciális kezelési beállításaival egyedülálló lehetőséget teremt többek között a lézeres bőrmegújításban, bőrfiatalításban, a napkárosodás okozta elváltozások megszűntetésében.

 

Nem véletlen, hogy a kifogástálanul működő lézerek is lecserélődnek, hiszen a magas minőségi elvárásoknak csak a legmodernebb eszközökkel lehet eleget tenni.

Klinikánkon a klasszikus frakcionált lézerünk helyett ezért a  DEKA DOT széndioxid lézer használata mellett döntöttünk, ami több speciális, esetenként egyedülálló  technológiát használva, a legoptimálisabb beállítási kombinációk lehetőségét kínálva fokozza az eredményességet, miközben gyorsul a felépülési idő, csökken a kockázatok és szövődmények előfordulása.

 

Mivel a DEKA SmartXide Touch lézerünk nagyon finom beállítási lehetőségei, és specialisan választható más lézerkészülékekben nem található kezelési funkciói segítségével a legoptimálisabb kezelés kivitelezésére van lehetőségünk biztonságosan és a leghatékonyabban, ezért :

 

 

- már egyetlen kezeléssel is elérjük azt az eredményt, amit előző frakcionált lézerünkkel 2-3 alkalommal tudtunk

-mindezt egyetlen, semmivel sem hosszabb felépülési idő nélkül

-emellett csökken a lézerkezelést követő pigmentzavarok kialakulásának kockázata, SŐT biztonságos, hatékony kezelést nyújt a pigmentelváltozások hatékony kezelésére.

 

 

 

 

 DEKA DOT széndioxid lézereskezelés eredménye

 


A képeken látható eredmény 12 nappal a kezelés utáni állapotot mutatja, de a szervezet válaszreakciójaként kialakuló kollagéntermelés hatása csak később lesz látható, ezért ez még csupán “kóstoló”-nak tekinthető a végleges eredményből, bármilyen látványos már most.


Ha megfigyeli,  a bőrkép egyenletessé vált, a felszínes apró ráncok eltűntek, a bőr - a lézer azonnali feszesítő hatásának köszönhetően - feszesebb, tömörebb.

 

 

 

 

 Most a várakozás időszaka következik, miközben a fényvédelemre és a megfelelő bőrápolásra nagy figyelmet kell fordítani.


A végleges eredményt is meg fogjuk mutatni! 

 

 

Köszönjük, hogy  bemutathattuk a képeket. Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír