Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

DEKA ONDA testformálás

Fokozatosan érnek be a DEKA Onda kezelések eredményei, mióta ez az innovatív testformálás elérhető Klinikánkon. 

 

Az eredmények ismeretében egyértelműen kijelenthetjük már, nem csak a klinikai tanulmányok vizsgálataira támaszkodva, hogy a Deka Onda innovatív testformálás elsöprő sikerrel debütál Nálunk.

 

Mitől lehet sikeres egy testformáló kezelés?

 

  • Az adott probléma megoldására alkalmas eszkőz a DEKA Speciális mikrohullámot használó Onda gépe, ami a 2018 év nyertese az esztétikai gépek között.
  • A kezelés eredményének fokozásához kiválasztott, önmagában is hatékony Z-wave radiális lökéshullámterápia
  • A PÁCIENS EGYÜTTMŰKÖDÉSE! (A kezelés diéta és sport nélkül is múködik. Persze, fontos, hogy ne dolgozzunk ellene, tehát ne étkezzünk egészségtelenebbül, ne kezdjünk mozgásszegény szegény életmódot, ha eddig nem tettük, arra hivatkozva, hogy most már megtehetjük. :) 

 

Fontos tudni, hogy az eredmény nem azonnali, nem csodát kell várni, hanem reális tartós eredményeket, illeve higyje el, hogy amihez egy kezelés nem elég, az Önnél sem fog teljes eredményt adni, ez nem azt jelenti, hogy a kezelés ne, hatékony, hanem azt, hogy egy kezelés nem elégséges.ű

 

 

Sokszor feszes, sportos testalkatnál is jelentkeznek esztétikailag zavaró, segítség nélkül le nem dolgozható problémák, amik Deka Onda kezeléssel, Cooltech zsírfagyasztással, vagy akár ezek kombinációjával megoldhatóak. 

 

Az alábbi képeken testkontúrozás, feszesítés eredményét látod 2 alkalom DEKA Onda Coolwaves kezelés után 4 héttel. A kezelésnek most is ( mint minden Onda kezelésnek) része volt a Z-Wave  Pro lökéshullámkezelés.

A bemutatott eredménynél a popsi feszesítését/ formálását, az alatta lévő “banana roll” elsimítását, a comb külső oldalán lévő helyi zsírlerakódás csökkentését, a cellulit megszűntetését terveztük.


 

 


 

 

 

Mikor melyik testkezelő módszert választjuk?


Mikor használjuk a zsírfagyasztást, vagy az Ondát, a Z-wavet stb? 

Ez mindig azon múlik, mi a megoldandó probléma, mennyire komplex. A tervezésnél megbeszéljük, melyik módszer, sokszor kombináció az, amitől a legteljesebb megoldást várhatjuk.

 

Arra tőrekedtünk, hogy a legkorszerűbb, leghatékonyabb módszerek álljanak rendelkezésre Klinikánkon, hogy világszínvonalú gépekkel a műtét nélküli lehetőségek közül megtaláljuk az Ön  problémájára megoldást nyújtót is. 


 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír