Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Deka Onda zsírbontás

 

 

Van, amikor a sport az egészséges életmód ellenére sem szűnik meg a makacs cellulit, vagy a testkontúrt rontó kis zsírlerakódások. Ilyenkor megfogalmazódhat a  testkontúrozás, zsírbontás, bőrfeszesítés, cellulitkezelés igénye sokszor a tökéletes alkatú páciensekben is.

 

A DEKA Onda Coolwaves kezelés ezeket a problémákat is rendkívül hatékonyan és biztonságosan kezeli fájdalom és felépülési idő nélkül. 

 

A DEKA Onda új intelligens mikrohullám forrásának, innovatív kezelőfejének segítségével képes a mélyebb zsírszövet szelektív célzásával a bőrfelszín felmelegédése és sérülése nélkül, nem invazív eljárással csökenteni a zsírszövet mennyiségét.

 

 

  • Helyi zsírlerakódás

A CoolwavesTM hullám mélyen behatol a bőrbe a bőr felületi sérülése nélkül,  szétrombolja, elpusztítja  a bőr alatt (subcutan) elhelyezkedő zsírsejteket. A sejtlizátumokat ezután egy fiziológiai metabolikus folyamat tünteti el (makrofág lipolízis). A kezelőfejbe épített hűtőrendszer miatt a zsírsejteket a bőr szempontjából teljesen biztonságosan, a páciens számára a komfortérzet megtartásával lehet lebontani.

 

  • Cellulit- narancsbőr

Hatékonyan megcélozza a kötőszöveti septumot, kifejezetebb, súlyosabb cellulitnél is, a zsírszöveti lebenyek között (a jellemző „narancs-bőr” hatás esetében).

 

  • Bőrfeszesítés

Az ONDA rendszer speciális mikrohullámaira a dermisben a kollagénszálak azonnal összehúzódnak, emellett új kollagén termelését ösztönzik. Ezzel a szövet kompaktabb és tónusosabb lesz.

 

Amarilla szeptemberi Nyílt napunk felhívására jelentkezett. Őt a fenék alatti -semmivel el nem tűntethető - makacs zsírpárnácskák zavarták. 

 

 

 

Az orvosi konzultáció során a fenék alatti “banana roll”, oldalsó zsírlerakódás csökkentésére és a fenék alsó részének feszesítésére az esztétikai gépek versenyében 2018-ban nyertes DEKA Onda kezelést választottuk, melyet minden esetben kiegészítünk Z-Wave lökéshullámterápiával. 

 

Ez a kombináció új pespektívákat nyit a műtét nélküli testformálásban. 

 

 

Az alábbi képek a kezelés előtti , és egyetlen (!) kezelést követő 6. héten  készültek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kezelések szükséges száma a kezelendő probléma “súlyosságától”, összetettségétől ( pl. Szükséges-e cellulit kezelés is) az elvárt változás mértékétől függ.

 

 

Klinikánkon gépparkunk összeállításánál arra törekedtünk, hogy a legkorszerűbb lehetősegek között válogatva a legoptimálisabb kezelést választhassuk ki az Ön számára, így a Deka Onda kezelés és a Cooltech cryolipolizis, sőt többször ezek kombinációja is, az optimális testkontúr javítását szolgálja bizonyított hatékonysággal.

 

Amarilla boldogan néz tükörbe, már a következő kezelésére készül, mert az eredménnyel maximálisan elégedett, és most (ahogy ilyenkor lenni szokott) nincs megállás, mert mindig van "csakmégegyterület" :)

 

 

 

 

Ha Önt is meggyőzte az eredmény, várjuk Önt is szeretettel.

 

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján.

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

 

 

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír