Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Erika története

Erika története

 

Erika Székesfehérvárról érkezett hozzánk. Facebookon talált a hírdetésünkre. Elmondta, hogy őt egy-két éve kezdte el foglalkoztatni, miután 50. életévét betöltötte, hogy arca már nem tükrözi azt a fiatalosságot, ami őt belül jellemzi. Arcának külső megjelenése már nem állt öszhangban egyéniségével. Mint mondta, az "elmászott itt-ott", ráncok jöttek elő. Erikának ahogy foglalmaz, minden érzése arcára van írva, a sok mosoly nyoma ott van a szarkalábakban, minden gondja pedig a homlokán.

 

Konzultációra határozott elképzelésekkel érkezett, arról, hogy mi az amin változtatni szeretne magán. A konzultáció során, ezek az elképzelések változtak, mint mondta a Doktornő annyira szimpatikus volt, és meggyőző, hogy teljes mértékben megbízik az általa javasolt kezelésben, és hisz annak sikerében. Elmondta, hogy az különösen jól esett neki, hogy a Doktornő szerint nincs szükség sok minden korrigálására.

 

Erika egyébként szépségápolási termékekeket tudatosan vásárol, gyógyszertári vezető rokonának tanácsát elfogadva választ az arcának megfelelő krémeket, de egy idő után ez már nem jelent 100 %-os megoldást a problémák kezelésére.

 

Erikát férje - akivel 30 éve élnek boldog házasságban - döntésében maximálisan támogatja. Annak érdekében, hogy párját elkísérje még egy nap szabadságot is kivett, és kiváncsian várja ő is a kezelés eremdényét.

 

Erika beszélgetésünk után homlokának, szarkalábának, mérgesráncának korrigálására Botox kezelést, majd egy későbbi időpontban állvonalának volumenpótlására hyaluronsavas arcfeltöltő kezelést, ajkának feltöltésére hyaluronsavas ajakfeltöltő kezelést végzünk. A kezelés eredményeiről a későbbikekben beszámolunk.

 

Addig is, minden kedves jelenlegi és új vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír