Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Esthechoc a szépségcsokoládé

 

Mi az Estechoc ?

 

Csokoládéba zárt fiatalító "elixír"-nek nevezném elsősorban, ha össze kellene foglalnom a lényegét.

Naponta egy csokoládélapocska elfogyasztása segít helyreállítani a bőr egészségét, lassítja a bőr öregedési folyamatait.

Az Esthechoc látszatra, ízre egy excluzív csokoládé, ami már önmagában is örömöt okoz, de valójában egy "hatóanyagbomba", amelybe innovatív micelláris technológiával sűrítették biológiailag felhasználható módon, többek között a bőr egészséges anyagcseréjét bitosító hatóanyagokat.

 

Mit tartalmaz az Estechoc szépítő csokoládé?

 

Egy rendkívül hatásos  hatóanyag kombináció képezi hatékonysága alapját, amelyet tudományos publikációkban ismertetett klinikai tanulmányok igazoltak.

Ezek pedig az  Astaxantin (a legerősebb ismert antioxidáns) és polifenol epicatechin (természetes kakaó), ezeket pedig egyetlen lapocska olyan mennyiségben,  mint 30 dkg ( !) vörös lazac és 10 dkg magas kakaótartalmú csokoládé. 

 

Hogyan működik?

 

Egy Cambridge-i kutatócsoport 10 éves tudományos publikációkban is megjelentetett kutatásai alapján fejleszettte ki a Cambridge csokoládét, ami egy innovatív, klinikailag tesztelt funkcionális élelmiszer.

Publikált tanulmányukban leírták, hogy több mint 3000 emberen végezték a klinikai hatástanulmányt, vizsgálva a gyulladásos markerek mennyiségének, a bőr keringésének és megjelenésének változását.

Az Esthechoc csokoládé flavonoid, antioxidáns tartalma miatt csökkentette a bőr külső károsító tényezők, környezeti hatások miatti gyulladását, a napsugárzás okozta  bőrkárosíodás tüneteit, az anyagcsere és keringésjavítás miatt a bőr szerkezete és állapota javult, a vizsgált 50-60 év közötti pácienseken is jelentősen "fiatalabb" lett a bőr, ami feszesebb, ránctalanabb , egészségesen üdébb bőrmegjelenést okozott.

 

Természetesen a kutatások nem csupán a szépészeti változásokra irányulnak, de a hatóanyogok és a csokoládé egészségünk szempontjából vizsgált pozitív hatásairól külön írok majd.

 

Hogyan használjuk az Esthechoc csokoládét?

 

A javaslat a kúraszerű használata, naponta 1 kocka, amíg a 21 darabot tartalmazó doboznyit elfogyasztjuk. Az eredmények a kuatatások alapján már ekkor jelentkeznek. A "csokikúrát" évente 1-2 alkalommal érdemes megismételni. 

Esthechoc  vegán, diabéteszes-barát és alkalmas minden bőrtípusra. 1 csokoládé 38 kcal tartalmú, ez jó hír a diétázóknak is, hiszen a csokoládé-evés által okozott boldogsághormon termelést "bűntelenül", sőt kifejezetten egészségesen megvalósíthatják a diéta időszakában is.

 

 

 

 

 

Az Esthechoc  15.000.-Ft-ért vásárolható meg.

( 1 doboz,, amely 21 db csokoládét tartalmaz, egy kúrának felel meg. Évente 2 alkalommal javasolt 1 doboz elfogyasztása)

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír