Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Etelka története

Etelka két éve járt már nálunk. Akkor COG szálas kezelsée volt. A kezelés eredményével rendkívül elégedett volt akkor, azonnal látható volt a feszesítő hatása. Ennek köszönhetően volt már egyfajta bizalom a Porta Bella Vita felé.

 

Korábban járt már Nálunk. Annak eredménye győzte Önt meg arról, hogy ismét alávesse magát Doktornő által végzett orvosi esztétikai kezelésnek?

 

Egyrészt igen, másrészt láttam a fotókat, a Facebookon is és az oldalukon is. Nagyon tetszettek az előtte- utána képek, sőt az is nagyon tetszetős volt, hogy volt bevállalós fiú is a a korábbi modellek között. Az mindegyik esetben elmodnható volt, hogy nagyon természetesek voltak az eredmények, ami szintén szimpatikus, és nagyon fontos nekem is.

 

Mi volt az oka, hogy megszületett a döntés, változtatni szeretne?

 

Egyre inkább látom az arcomon, hogy megy az idő, és egyre gyakrabban veszem észre a kialkult "hiányosságaim".

 

Mik voltak a konzultáción szerzett tapasztalatai?

 

Nagyon kellemes meglepetésként ér, hogy bár én azt gondoltam, hogy rengeteg dolog van, ami "javításra" szorul az arcomon, ennek ellenére Doktornő megnyugtatott, hogy csak diszkrét változtatásokra van szükség, és az én addigi gondolataimmal ellentétben, nincs szükség - számomra - drasztikusabb plasztikai beavatkozásra. Ezek szerint időben érkeztem. :)

 

Hogy fogadták a környezetében élők a döntését?

 

Páromnak mondtam egyelőre, hogy mire készülök, ő teljes mértékben támogató, neki az a fontos, hogy én jobban érezzem magam a bőrömben. Egyébként a külsőmet illetően semmiféle kritika nem ért, saján magamnak szeretnék megfelelni.

 

Mennyire él tudatosan, ami a szépségápolást illeti?

 

Ebben a tekintetben nagyon következetes vagyok. Rendszeresen járok kozmetikushoz, minőségi, szakember által javasolt termékeket használok, véleményem szerint ez nagyon fontos, annak érdekében, hogy a leginkább saját bőrünnek megfelelő termékeket használjuk.

 

... és, hogy milyen hagulatban várja Etelka a kezelését? Az alábbi videóból megtudhatja.

 

 

 

 

A kezelésről természetesen a későbbiekben beszámolunk. Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

Kezeléseink rendszeres bemutatásáért kövessen minket az instagramon:

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagramunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

 

instagram-logo-5

 

 

profil3

Fülöp-Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír