Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Fekete arany, avagy az arckezelések Royce Rolls-a

 

 

Kaviár az arckrémben, kaviáros arckezelés? Miért?

 

A Porta Bella Vitában felfedezhettétek már ,hogy a Dermastir termékeink és Dermastir kezelési soraink között mekkora szerepet játszik a kaviár, ami azon kívül, hogy luxusban részesít minket, sok mindennel hozzájárul még bőrünk ragyogásához.

 

 

 

Már évtizedek óta kutatják a tudósok a kaviár élettani hatásait a sejtmegújításban.  Kis érdekességként elárulom, hogy a kaviárt először Erzsébet, osztrák császárné használta, mint arcpakoláslként, mely hozzájárult Sissi legendás szépségének megőrzéséhez. 

 

A kaviár titka abban rejlik, hogy összetétele hasonló a bőrünk sejtösszetételéhez. Ritka és értékes hatóanyagokat tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az egészségesen működő szervezet számára: esszenciális aminosavakból és zsírsavakból, peptidekből, nyomelemekből valamint más létfontosságú komponensekből tevődik össze.

 

 

 

A kaviár ezen kívül természetes fehérjeforrás, foszfort és káliumot tartalmaz. Magas a vitamin és az ásványi anyag tartalma. Megújítja a bőr sejtjeit, ezért látványos hatást gyakorol a bőrre. Kiváló sejtépítő tulajdonsággal rendelkezik, szabályozza a sejtszövetek működését.

 

 

Nos Kedves Vendégeink ezért használjuk mi is előszeretettel a kaviárt amit nem véletlen hívnak fekete aranynak. Páratlan az eredmény amit elérünk egy Dermastir rituáléval, amelyben minden egyes mozzanatnál kényeztetjük a bőrt és sejtjeit a felsorakoztatott hatóanyagokkal. Ha pedig az otthoni neszeszerünkbe és mindennapjainkba is bele szeretnénk csempészni ezt a Pazar élményt arra is van lehetőség a szebbnél szebb tégelyekben pompázó nappali, éjszakai, szemkörnyék és még sorolhatnám hány féle termékkel. Megoldást találhatunk az idősödő bőrre, víz-, és zsírhiányos problémákra,  de a még fiatal és rugalmas bőr is hálás lesz ha Dermastir kerül rá. Nem is tudunk más mondani, csak szívből ajánljuk! :)

 

 

 

 

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess  minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

 

instagram-logo-5

 

 

Sziráki Dorina

esztétikai terapeuta

aktuális híreink

összes hír