Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Feltöltő erő tűszúrás nélkül

 

 

Ebben a blogban egy kis élménybeszámolót olvashattok az immár kedvenc Image Skincare termékemről.

 

Próbáltam és használtam már több Image terméket, azt gondoltam, hogy én örökre lehorgonyzok a Vital C termékcsaládnál, elvarázsolt az isteni illata és hogy úgy frissíti fel a  bőröm ,mintha egy üdítő limonádét inna magába. Azonban motoszkált a gondolataim között egy újdonság és bár idősödő, száraz bőrre javasolja az Image az Ageless termékeit, úgy gondoltam kiváló prevenció lehet számomra.

 

Pár sort írnék magamról,hogy a blog írója mögé lásson mindenki , lehet van köztetek olyan aki hasonló adottságokkal rendelkezik . J Húszas éveimet taposom, pontosan 26 éves vagyok és a szüleim pompás genetikával áldottak meg. Bőrtípusom mondhatni normál ,nem érzékeny , helyenként felszíni vízhiányos , zsírosodásra , átcsillanásra és aknéra nem hajlamos , pórusaim megfelelőek. Szerencsésnek érzem magam ,ezért igyekszem minél tovább fenntartani ezt az állapotot és mindennel kedveskedni bőrömnek .

 

Így jutottam el tehát az új Ageless Total Pure Hyaluronic Filleréhez. Ez a tiszta szérum eddig is elérhető volt a termékek sorai között, azonban a gyártó úgy döntött megbolondítják és újult összetétellel , hatszor több hyaluronsavval kedveskednek a használóinak. Többféle molekulasúlyú hyaluronsavat tartalmaz, amelyek különféle kötési szerkezettel és tulajdonsággal rendelkeznek, így a végeredmény, hogy, bár a szérumot  pillanatok alatt beszívja a bőrünk, a mélyebb rétegekben időben elnyújtott kibocsátás  teszi lehetővé a tartós töltöttséget és hidratáltságot.  A Filler szivacsként terül és szívja magába a nedvességet , feltölti a finom, kisebb és nagyobb ráncokat .

 

Kellemes meglepetés volt számomra, hogy ahogy a termék leírásában is szerepel, valóban egy cseppet el tudtam oszlatni az egész arcomon, majd vérszemet kapva még egy cseppel bekentem a nyakam – dekoltázsom is. Ugyanis rossz szokásom sajnos, hogy oldalt összekuporodva alszom ezért a dekoltázsom már bizony finoman barázdált ,így gondoltam ha ott látszik a 6 fajta hyaluronsav szövetsége akkor ez a filler már szerelem számomra.

 

Összesen 4 nap használat után ( reggel - este ) már szemmel látható a simulás, a tapintásáról nem is beszélve. Az arcom feszesebb , frissebb és bármilyen nyúzottan nyitom ki a szemeim reggel még annak a jeleit is megszünteti. Személy szerint én nagy hangsúlyt fektetek az ajakápolásra is , ezért egy induri-pindurit az ajkaimra is teszek a fillerből és meg kell mondjam imádom, lepipál minden ajakápolót, feszes, rugalmas, talán még egy kicsit teltebb is tőle.

 

Összefoglalva nagyon örülök , hogy kipróbáltam ezt a csodát , nem csalódtam és a vártnál is többet kaptam . Talán itt lép életbe igazán az Image Skincare mottója : Image now. Age later.

 

 

 

 

IMG_5111

 

 

 

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

 

 

instagram-logo-5

 

 

 

 

 

Sziráki Dorina

esztétikai terapeuta

aktuális híreink

összes hír