Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Férfikezelések

Bár ma még többen a rossz "beidegződések" miatt idegenkednek tőle, vagy téves információk alapján elutasítják, mégis az esztétikai orvoslás fejlődésével, az egyre nagyobb számú kezelési lehetőség elérhetőségével jelentősen megnövekedett az igény a férfikezelések iránt.

 

Fontos hangsúlyozni, hogy a férfiak kezelései, természetszerűleg eltérnek a nőkön végzett arckezelésektől, hiszen más szemléletet igényel a két nem eltérő arcszerkezete, a férfiak esetében a férfias vonások eltüntetése szarvashiba lenne egy kezelés elvégzésekor.

 

Tény, hogy sok esetben ugyanazok az eljárások történnek a férfikezelésekkor, de az eredményt tekintve meghatározó a megfelelő anyagválasztás és a férfiarcra igazított kivitelezés.

 

 

 

Férfikezelések a természetesség jegyében

 

Amikor férfiarcot kezelünk, még határozottabban figyelembe kell venni, hogy a természetes hatás elengedhetetlen a férfias karakter megőrzése érdekében.

Ezért megengedhetetlen a nőiesen lágy ívek kialakítása, a nőies arcszerkezet kialakítása, a ránctalanságra, teljes feszességre való törekvés, vagy akár a ránctalan, de mozdíthatatlan homlokot eredményező kezelés.

 

Amikor férfiak kezelését végzem, nem csak a férfi arcszerkezet specialitásait, a páciens adottságait és megoldandó problémáit veszem figyelembe, de nagy hangsúlyt kap a kezelési terv, ami mindenképpen egy "építkezést" takar, amivel elérhetjük, hogy a végeredményhez lépésenként  jussunk el, így a változás sokkal természetesebb és viselhetőbb. 

 

 

 

Kipihent, sármos, fiatalos férfiarc

 

Az alábbi képekkel egy több lépcsős kezelést mutatunk be.

 

Az első kép a kezelést megelőzően készült, a második a kezelés végeredményét mutatja.

 

 

 

 

 

 

Személyes meggyőződésem, hogy a jól kivitelezett, mértéktartó férfikezelések az igényes férfiak számára olyan lehetőséget jelentenek, amik sármos ráncaik megőrzésével javítják megjelenésüket, magabiztosságukat, és természetes hatással őrizhetik meg fiatalos külsejüket.

 

 

 

 

IMG_3358

 

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló férfi pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy modellkezelés keretében bemutathattam páciensem hozzájárulásával a róla készült képeket.

 

 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

(A Porta Bella Vita orvosa, szakmai vezetője)

aktuális híreink

összes hír