Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Férfikezelések az igényes, megnyerő megjelenésért

Ahogy szélesedik  az orvosesztétikai kezelésekhez felhasználható módszerek és anyagok köre -amik segítik, hogy a valódi probrémaorintált kezeléseket végezhessünk- egyre természetesebb hatású, "láthatatlan" kezeléseket tudunk elvégezni.

 

Talán ez az egyik oka, hogy a megnyerő, igényesen, de nem túlzóan elvégzett kezelések a férfiak körében is egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot.

A másik ok, hogy a megváltozott életkörülményeink, az életmódbeli "öregedés" későbbre tolódása nem áll összhangban az idővel megjelenő külsőnkön látható elváltozásokkal.

 

Mindezek miatt az elvégzett felmérések alapján a műtét nélkül végzett problémamegoldó férfikezelések 350 % feletti növekedést mutattak az elmúlt években. 

 

A fiatalabb férfigeneráció körében pedig hasonló tendencia mutatkozik a megelőzés területén, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a bőr öregedésének lassítására, illetve az "öregedéssel " járó esztétikai elváltozások megjelenésének kitolására.

 

 

Alábbi férfikezelésünk célja a férfikarakter megőrzésével elért természetes hatás,  kisimultabb, fiatalos férfiarc.

 

Bemutató kezelésünknél diszkrét változtatást terveztünk, amitől az arc kipihentebbnek látszik, a természetes hatás és megjelenés érdekében nem volt célunk minden ránc elsimítása.

A mértékletesség minden kezelésnél nagyon fontos szempont, de férfiaknál az ízléses eredmény érdekében fokozottabban figyelembe kell venni. 

 

 

A képek a kezelést megelőzően és a kezelés után készültek.

 

 

 

 

 

Köszönjük, hogy bemutathattuk  a képeket !

 

Bízunk benne, hogy látható, hogy a mértékletes, kifejezetten férfiarchoz igazított kezelések a karakteres férfiarcot kisimultabbá, fiatalossá tehetik, segítik a megnyerő, igényes megjelenést.

 

 

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

@portabellavita

 

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír