Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Frakcionált lézeres bőrmegújítás

A frakcionált széndioxid lézeres kezelés a bőr hibáinak megszűntetésére látványos megoldást kínál.

 

Az akné, vagy egyéb bőrprobléma utáni atrófiás hegek, pigmentfoltok okozta esztétikai hibák megszűntetését, vagy jelentős javítását érhetjük el, az apró ráncok elsimítására , májfoltok kezelésére, a bőr feszesítésére használjuk elsősorban, de kiváló eredmények érhetők el a striák kezelésében is.

 

Már egyetlen kezelés is látványos eredményt nyújthat, de a problémától függően általában 3-4 kezelésre van szükség legalább 4 hetes időközökkel az optimális eredmény eléréséhez.

 

 

 

 

FRAKCIONÁLT LÉZERES KEZELÉS MENETE

 

 

Érzestelenítő krém használatával szinte fájdalommentes a kezelés.

 

A beavatkozást követő 1.-2 napon a kipurult, duzzadt bőr hűtést igényel,erőteljesen hidratálni kell. Fokozott figyelmet kel fordítani a kezelt terület tisztán tartására, hogy a fertőződést elkerüljük.

 

A 3.-4. napon a bőr barnásan elszíneződik ( sminkkel jól fedhető), majd a felső bőrréteg lehámlik. Általában egy hét után a finom hámlás befejeződik, és ragyogó, friss bőr jelenik meg.

 

A kollagénképződést stimuláló hatás hosszabb folyamat, így a végleges eredmény a kezelést követő 3. Hónapban látható.

 

Nagyon fontos a kezelést követő erőteljes hidratálás, és fényvédelem, ezért válsszon magas faktorszámú fényvédő krémet a kezelést követő időszakban.

 Szeretettel várja a Porta Bella Vita csapata

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír