Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Genosys dermaroller - Heg kezelés

Az az előző blogomban már olvashattatok a Genosys Premium dermaroller bőrkezelés nem csak anti – aging hatásairól, így akkor a striával néztünk szembe. 

 

Most egy újabb problémának a kezeléséről, sokak bőrén megjelenő hegekről írok pár sort , merthogy IGEN, ezen is segít a dermaroller! A mechanizmust már ismerjük: rengeteg parányi tűvel borított henger amelyet végiggörgetünk a kezelt területen, így apró sérüléseket létrehozva melynek hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló mechanizmusát. Ennek a lassú, természetes folyamatnak a során a kollagén rostok termelődése 300-400%-kal fokozódik, ami az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb megjelenését eredményezi. A bőr tónusosabbá, feszesebbé válik. Ezt nevezzük kollagén indukciós kezelésnek.

 

Miért használjuk a dermarollert hegek kezelésére?

 

Az akne okozta hegek nagyon komoly esztétikai problémát okoznak férfiak és nők számára egyaránt. Dermaroller segítségével mind a besüppedt, mind a kissé kiemelkedő hegekkel tarkított bőr állapotát tudjuk javítani.

 

Hogy mi is történik ilyenkor?

 

Érzéstelenítést követően a tűszúrások fájdalommentesen fellazítják a heges rostokat, ami a hegszövetbe bejutó új erek segítségével egy fantasztikus regenerációs folyamatot indít be. A kezelés során természetesen a bőrtípusnak megfelelően megválasztott orvosilag tiszta és hatóanyagdús anyagokat juttatunk a bőrfelszínre, amik a kis szúrcsatornákon keresztül közvetlenül a kívánt mélységbe jutnak, így erőteljesebb hatást tudunk elérni. Az oldatok hidratálják, puhítják a bőrt és stimulálják a kötőszöveti regenerációt. Kifejezetten javítja az elért eredményt, ha mindezek mellett otthon is a megfelelő, kozmetikus által javasolt termékekkel gondozzuk az arcbőrünket.

 

A dermarolleres kezelés mindig egy egyfajta stimulációs kezelés, vagyis a hatás késleltetve jelentkezik,  bár szinte már azonnal és 1-2 kezelés után is észlelhető javulás. Az igazi várt eredményhez a probléma nagysáhától függően 4-6 ismétlés is szükséges lehet. A kezelés után kialakuló enyhe bőrpír és a szúrások helye természetesen itt is csak átmeneti és másnap máris látszik az első pozitív eredmény, a feszesebb, élettel telibb bőr. 

 

 

IMG_6529

 

 

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

 

instagram-logo-5

 

Sziráki Dorina

esztétikai terapeuta

aktuális híreink

összes hír