Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Gondolatok

Nem tudom,létezik-e olyan nő,aki teljes egészében elégedett önmagával.

 

Számomra az élet egyik nagy paradoxona,hogy bár idővel bölcsességet tanulunk,es egyre több dolgot elfogadnunk magunkban ,ezzel ellentétben öregszünk,es így elhasználódnak bizonyos testrészeink valamint a bőrünk.Vagyis ahogy egyre érettebben szemléljük önmagunkat,és megtanuljuk a külsőnket szeretni,úgy egyre nehezebben nézünk szembe azzal a ténnyel,hogy ez a folyamat visszafordíthatatlan.

 

Valójában nagyon szeretem a ráncaimat,és nem vagyok elégedetlen,sőt!

 

Amiért mégis a Porta Bella Vita esztétikai központot választottam külsőm megóvása érdekében,annak magyarázata igen egyszerű:nagyon jól érzem itt magam!A kellemes környezet és a kedves hangulat mellett a kitűnő szakemberek segítsége meghatározó számomra.

 

Miként tudok egészségesebben élni? Hogyan őrizzem meg a szépségemet,és a belső harmóniámat,amire nem tagadom,büszke vagyok...?

 

Nos,ezért kerestem meg ezt a szalont,es mivel sosem titkoltam a koromat (maholnap negyvenkét éves leszek),azt is vállalom,hogy szükségem van bizonyos kezelésekre,amelyek segítenek fittségem megőrzésében.

 

Természetesen nem gondolom,hogy a szépség a legfontosabb egy nő életében. Ami a legfontosabb,hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat, nekem pedig színpadi emberként méginkább figyelnem kell a külsőmre.

 

Hiú vagyok,nem túlzottan,de kellőképpen.Tisztelem magamban a nőt,es szeretem a szépséget.Kivülről es belülről egyaránt.Ez teszi teljessé az életemet. Köszönöm a Porta Bella Vita esztétikai központnak,hogy szebbé teszik a hétköznapjaimat!

 

Minden nőnek szívből ajánlom ezt a finom kényeztetést....

Szeretettel:

Vermes Timea

Operaénekes 

 

 

A Porta Bella Vita Orvosesztéikai központ arckezeléseiről ITT olvashat ›››

Operaénekes

aktuális híreink

összes hír