Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Gondolatok, amiért a Beauty Club létrejött

Orvosesztétikai központunkban elsősorban orvosi arcfiatalítást, szépségmegőrzést, testformálást, esztétikai korrekciókat végzünk, amelyek a kozmetikai és plasztikai sebészeti eljárások közötti területet ölelik fel elsősorban.

Sokszor azonban a kezelések eredményének fokozásához, tartósságának növeléséhez kozmetikai kezeléseket is érdemes igénybe venni, ehez az évek tapasztalatai és az egyre bővülő lehetőségekkel kiváló orvosi- kozmetikai közös kombinációkat dolgoztunk ki.

Ezért az évek alatt kialakult az a gyakorlat, hogy kiváló kozmetikusokkal működünk együtt, akik vendégeinket segítik emellett az elengedhetetlen arcápolásban, kozmetikai kérdésekkel kapcsolatosan tanácsadásban, vagy akár egy szépen felépített pillasorral szépítik tovább a tekintetet.

Igény esetén a jó megjelenéshez, illetve ahhoz, hogy teljesen jól érezzük magunkat a bőrünkben közreműködnek a divatszakmában elismert partnereink, akik akár stílustanácsadásban, akár a tesformához igazodó legelőnyösebb viselet megtalálásban is sokszor voltak már közös vendégeink segítségére.

Gyakran, amikor bármely okból igényünk van arra, hogy megújuljunk, átalakuljunk, vagy változtassunk megjelenésünkön, hogy harmóniát teremtsünk külső megjelenésünk, belső tulajdonságaink és igényeink között, szeretnénk megörökíteni a változást, amit nem mindig ad vissza egy jó "szelfi " , de annál profibb módon megöríkíti egy jó fotós, aki érti a lélek rejtelmeit is, és ez pontosan tükröződik a munkáin.

 

Lényegében az eltelt évek tapasztalatai, vendégeink, pácienseink erre egyre nagyobb igénye, a jól működő, kipróbált, és nagyon sikeres partneri kapcsolataink alapján születtet a gondolat, hogy létrehozzuk a Beauty Clubot.

Honlaunkon Beauty Club menüpontja alatt rendszeresen megjelentetjük a "beauty" világának újdonságait, a legfrisebb trendeket.

Egyre bővülő partneri körünk tevékenységéről, elérhetőségéről, aktuális gondolatairól, akcióiról olvashatnak itt.

Részt vehetnek közös akcióinkban, kombinált programjainkban, az apró változtatástól a teljes megújulást célzó komplett projektekben.

Terveink között közös Beauty programok, nyílt napok, ingyenes tanácsadások, kedvezményre jogosító Beauty Club kártya is szerepel, hogy a legkevesebb utánajárással, a lehető legújabb irányzatok szerint, a legkedvezőbben valósíthassa meg elképzeléseit.

 

Mi elhivatottak vagyunk szakmánkban, hiszünk abban, hogy boldogabb életet élhetünk, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, és békében állunk önmagunkkal.

Összességében partnereinkkel ebben szeretnénk segítségükre lenni .

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír