Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Gyönyörű és fiatal akkor miért kell ez?

 

 

Többször foglalkoztunk már a botox kezeléssel kapcsolatos sztereotípiákkal. Ugyanilyen, bár -mivel ennek kultúrája, nem tekint olyan múltra vissza mint a "jó öreg" botoxé - kevésbé emlegetett, de jelenlévő előítélet van, a megelőző, vagy éppen a fiatal vonásokat kihangsúlyozó kezelésekkel szemben is.

 

Én még abban a korban nőttem fel, amikor például a nők szőrtelenítésének igénye azért még nem volt olyan egyértelmű. Megküzdött akkor a mi generációnk is azzal, hogy annak esztétikai fontosságáról meggyőzzük környezetünket. Kicsit hasonlónak érzem, a mostani 18-30- éves generáció orvosi esztétikai kezelések felé való érdeklődésének, és az idősebb korosztály erről való általános véleményének összeütközését.

 

Az már teljesen elfogadott, hogy az idősödés látható jeleit - ha azok zavaróak viselőjük számára- meg kell oldani, természetes, saját fiatalos vonások visszaállításával. Az idő múlásával kialakuló megereszkedések esetében  a hyaluronsavas feltöltéseknél a hyaluronsavat már nem a ráncok közvetlen feltöltésére, hanem az elveszett volumen pótlására, az arc megemelésére, a következményes ráncok simítására használjuk.

 

De mi a helyzet az ugyanilyen kezelésekkel, amikor az arc még fiatal. SEMMI. Mivel ezek a kezelések nem "ugyanilyenek".

 

Fontos tudni, hogy a köztudatban "Beautyfication"-ként élő kezelések esetében -hála a mai kiváló minőségű hyaluronsavas töltőanyagcsaládoknak, és a különböző tulajdonságú (szilárdság, flexibilitás stb.) anyagoknak, már nem csak a ránctalanításra, anti--aging kezelésekre használjuk a hyaluronsavat, hanem lehetőségünk van diszkrét arcformálásra, arckontúr javítására, a nőies vagy férfias arcforma hangsúlyozására is.

 

Fiatalon az arc optimális kontúrjának helyreálítása, hangsúlyozása semmiképpen sem tekinthető anti-aging kezelésnek, ezek az optimalizáló kezelések mértékletesen végezve a szépség, hangsúlyozáására hivatottak.

 

Az alábbi galériában szereplő hölgyek egytől egyig csodaszépek, és természetesen már azok voltak az elvégzett kezelések előtt is. Némelyüknek Supermodell look kezelést, némelyüknek ajaktöltést végeztünk és a cél egyértelműen szépségük kihangsúlyozása volt, semmi más.

 

 

 

 

 
sz6 sz5 sz7 sz7 sz8

 

 

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

@portabellavita

 

 

 

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír