Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Ha szerda, akkor szépségnap

Az esztétikai beavatkozások elvégzéséhez kétségtelenül a határozott döntés az első lépés. Ha eldöntöttük min szeretnénk változtatni, és melyik lesz a választott kezelés, akkor érdemes átgondolni, mennyibe kerül, amire a célt elérjük.

Vannak kezelések, amelyeket kúraszerűen, akárhetente ismételve kell elvégezni(pl. Narancsbőr kezelése), van, amelyeket meghatározott időközönként ismételni érdemes (pl. Botox, bizonyos hyaluronsavas kezlések), és vannak hosszú, évekig tartó hatást biztosító egyszeri kezelések(pl.HIFU, Cog szálas arcemelés).

 

A kezelések ára

 

Az orvosesztétikai kezelések árát nagy mértékben befolyásolják a felhasznált anyagok, a használatban levő gépek minősége, és az, hogy ezeket a kezeléseket esztétikai kezelésekben jártas orvosok végzik.

Ez minden rendelőben így van, de szinte bárhol találhatók akciós időszakok, amikor az orvosi eljárások is kedvezőbb áron érhetőek el.

Mi nem veszünk részt kuponoldalak kampányaiban, de nálunk is találhatnak "kuponos" árakat. Ennek egyik formája, hogy Szépség-szerda programunkon minden héten más kezeléseket lehet kedvezményes áron igénybe venni meghatározott számban.

Így ha már megvan a döntés, kedvezőbb áron juthat bárki ugyanazokhoz a kezelésekhez, ugyanazokkal az anyagokkal -gépekkel, amiket rendszeresen végzünk.

 

A KÍNÁLAT MINDEN HÉTEN FRISSÜL, AZ AKTUÁLIS AJÁNLATOT IDE KATTINTVA TALÁLJA MEG ››››››

 

 

 

 

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír