Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hifu kezelés az arc feszsességének megtartásárt

A Hifu kezelések néhány évvel ezelőtt robbanásszerűen törtek be az esztétikai kezelések közé. Számtalan megbízható és fenntartásokkal kezelhető géppel és helyen végzik Magyarországon is ezeket a kezeléseket. 

Az eltelt évek tapasztalatai alapján hosszú értékezéseket lehetne írni a kérdésről, hogy kinek, milyen korban, mikor, mivel, hogyan, miyen eredménnyel, milyen veszélyekkel és így tovább...

 

 

Most a HIFU  egyik elvitathatalan lehetőségéről írok, amiről eddig kevés szó esett.

 

A Hifu kezelés kiváló lehetőség a megelőzésben is

 

Ahogy nem állja meg a helyét az a sokszor olvasható állítás, hogy a HIFU kezelés önmagában mindenre megoldás, az sem valós elképzelés, hogy csak az "öregségi jelek" megjelenése után érdemes belevágni.

 

Sőt!

 

Röviden összefoglalva a Hifu kezelés akár a húszas évek végétől ajánlható, hiszen a szervezet önmegújító folyamatait felhasználva segíti a bőr feszességének megőrzését, és így biztosíthatja, hogy a ráncok, megereszkedés később alakuljon ki, így időt nyerhetünk az öregedési folyamatokban.

 

Később, amikor már a bőr megereszkedéséből eredően az arc kontúrja elmosódottabbá válik, elveszíti fiatalos íveit, a Hifu a szövetek tömörítése miatt a probléma kezelésére is alkalmas. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy a problémák megoldásán kívül ilyenkor is nagyon fontos a HIFU szerepe az öregedési folyamatok lassításában, és azon kívül hogy lassíthatjuk a már elkezdődött folyamatokat, az újabb jelek kialakulásának idejét is későbbre tolhatjuk.

 

Ők is ezt a kezelést választották, hogy arcuk feszességét megőrizzük, késleltessük az idő elkerülhetetlen folyamatait.

 

 

 

Marton Adrienn HIFU kezelése

 

Kattintson a képre a részletekért.

 

 

 

 

 

 

Vermes Timea HIFU kezelése

Kattintson a képre a részletekért

 

 

 

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír