Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas arcemelés és kontúrozás eredményképekkel

   

 

Gabriella Nyít napi bemutatókezelésünk modellje volt. Egy rendkívül szerény, csendes hölgyet simertünk meg a személyében. A kezelést viszont izgatottan várta.

 

Esetében is, ahogy minden orvosi konzultáció során kezelési tervet állítottunk fel, majd ezután kertült sor Nyílt napra érkező Vendégeink "árgus" szemének kereszt tüzében a hyaluronsavas középarc- és állív kezelésre.

 

 

 

hyaluronsavas felöltést  követően közvetlenül készült képeken is látható volt már a változás, de Önök is tudják már, hogy a végeredmény kialakulására több hetet várni kell. 

 

 

 

 

Így Gabriellával mégegyszer találkoztunk 10 héttel a kezelése után. Elakadt a szavunk, ahogy belépett az ajtón gyönyörű mosollyal, egy csinos bőruhában, magabiztosan. Azt hiszem ez a legfantasztikusabb ebben a munkában. Az a plusz, ami amég az önbizalmat is ilyen pozitív irányba alakítja egy ilyen kezelés után. Megintbibizonyosodott, hogy ez nem "csak" egy arckezelés. :)

 

 

 

 

 

Köszönjük szépen, hogy megmutathattuk a képeket, nagyon hálásak vagyunk, hogy felvállaljátok az arcotokat, és megmutathatjuk, hogy a mértékletes, jól megtervezett kezelés ízléses változást eredményez.

 Minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

profil3

Tóth Emese

ügyfél- és partnerkapcsolati menedzser

aktuális híreink

összes hír