Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas arcfeltöltés és Cog szálas kezelés

Az arc megereszkedésének problémájával gyakran fordulnak hozzánk, leggyakrabban az álív elmosódását és a ráncok elmélyülését panaszolva.

Akinek hasonló problémája van, biztosan tapasztalta már a tükör előtt, hogy arcán a bőrt ujjaival  oldalra és felfelé húzva kisimultabb, fiatalosabb arcát látta viszont. Ebből az következne, hogy a megereszkedett bőrt ebbe az irányba feszítsük meg, és máris elértük a kívánt eredményt.

A probléma azonban ennél sokkal összetettebb. Ha  figyelmesen szemügyre vesszük a kérdést, akkor rá kell jönnünk, hogy a "bőrfelesleg" , amit ide-oda mozgatunk az arcunkon több okból is eredhet.

  • amikor a szövetek meglazulása okozza, akkor feszesítünk. Ilyenkor önmagában eredményes a felszívódó szálas, vagy a HIFU kezelés stb.
  • amikor a "felesleg" azért tapasztalhtó, mert csökkent a bőr alatti szövetek volumene ( elvesznek a régi ívek, a járomív "puhasága", egyenletlenségek alakulnak ki stb.), akkor volumenpótló kezeléssel javítunk a problémán (Hyaluronsav, Radiesse)
  • amikor mind a szövetek lazasága, mind a volumenhiány tapasztalható, akkor kezeléskombinációval érhetjük el a legszebb eredményt.

 

A jó döntéshez elengedhetetlen a megfelelő arcdiagnosztika, és a jó stratégia.

Megfelelő választással a legtermészetesebb, mégis rendkívül látványos  eredmény érhető el, emellett így a legköltséghatékonyabb is, hiszen egy jól felépített kezelésmenet lehetővé teszi, hogy a legkevesebb beavatkozással, legkevesebb anyagfelhasználással érjük el a célunkat.

 

HYALURONSAVAS ARCFELTÖLTÉS, COG szálas állív feszesítéssel

 

Alábbi modellkezelésünk is egy alapos arcdiagnosztikával, tervezéssel kezdődött.

 

A végeredmény:

_1099_86_85

(Foto, smink: Priskin-Fabinyi Annamária)

 

 

Az állív feszesítésére Cog szálas kezelést választottunk, míg az arc volumenhiányát hyaluronsavas arcfeltöltéssel ( 3 ml Teosal hyaluronsavval) oldottuk meg, külön hangsúlyt fektetve a szem alatti terület kezelésére.

 

 

 

 

 

Az alábbi képek közvetlenül a kezelés előtt, és a kezelést követő héten készültek.

 

 

 

Köszönjük a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a fotókat!

 

Bízunk benne, hogy így láthatóvá tehetjük, hogy  ezek a kezelések nem változtatják meg az arc karakteretét, hatásuk természetes,  finom, diszkrét és mégis rendkívül látványos. 

 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

 

dr Fercsik-Tóth Beatrix

 

  

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír