Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas arcformálás - beautyfication

Arcformálás hyaluronsavas feltöltéssel

 

Hála a mai kiváló minőségű hyaluronsavas töltőanyagcsaládoknak, és a különböző tulajdonságú (szilárdság, flexibilitás stb.) anyagoknak, már nem csak a ránctalanításra, anti--aging kezelésekre használjuk a hyaluronsavat, hanem lehetőségünk van diszkrét arcformálásra, arckontúr javítására, a nőies vagy férfias arcforma hangsúlyozására is.

 

 

 

Hyaluronsavas feltöltés kezelési terv

 

 

Kinga gyönyörű, rendkívül dekoratív nő. Mi zavarta mégis az arcán?    "például az erős kiálló arccsontom, mely mikor fogytam pár kg-ot, még szembetűnőbb volt. A barátaim sokszor jegyezték meg, hogy aggódnak értem, többször édeklődtek esetleges betegségek felől."

 

 

 Ezért "modell kezelésünk" célja a karakteresen "csontos" arckontúr lágyítása, az arc és szemkörnyék kipihentebb látványának megvalósítása, a szemöldök ívének javítása volt hyaluronsavas feltöltéssel.

 

 

 

 

 

 

Bemutató kezelésünket a Juvederm hyaluronsav különböző típusainak kombinációjával végeztük, javarészt kanültechnikával, a szükséges helyeken tűvel.

 

 

 

A képek a kezelés előtt, és közvetlenül a kezelés után készültek. A végleges eredmény kialakulásához több hétre van szükség, amíg az eredmény további javulását várjuk.

 

 

 

 

 

A videoban rövidítve megmutatjuk az arc egyik felének kezelését.

 

 

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló  pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy modellkezelés keretében bemutathattam páciensem hozzájárulásával a róla készült képeket.

 

 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

 

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

@portabellavita

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír