Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas archarmonizáció férfiasan karakteresen

Férfiasan, a karakteres vonások hangsúlyozásával végeztük a 2 évvel ezelőtti kezelés frissítését  hyaluronsavval.


Vitathatatlan, hogy már itthon is sok igényes férfi választja a természetes hatású hyaluronsavas feltöltést , hogy megőrizhesse fiatalos külsejét, jó megjelenését.
Az esztétikai diagnosztika, a mértékletesség , a jó anyag és technika választás a kulcsa , hogy a kezelés ténye észrevétlen legyen, mégis látványos legyen a “fiatalodás”, és ez nem csak a kezelés után, hanem hosszú távon.
Hiszen nem csupán aktuális eredményről beszélhetünk, hanem az aeging folyamatok lassításáról is!

Hyaluronsavas kezelés férfiarchoz igazítva

 

A kifejezetten férfi archoz igazított hyaluronsavas feltöltés a női kezelésektől eltérő szemléletet, tudást, sokszor különböző technikát igényelnek az esztétikai orvos részéről.

Fontos a férfias arányok, szögek betartása, ami a női arctól eltérő.
Így biztosítható csak a férfias, természetes hatás.

 

 

 

A bemutatott kezelés egy 2 évvel ezelőtti kezelés mértékletes frissítése, a cél a természetes megjelenés a karakter hangsúlyozásával, a ráncok simításával, liftinggel.

A mimikai ráncok simítására botulinum toxint alkalmaztunk, de törekedtünk a természetes eredményre, hogy finom ráncoltság maradjon a kezelt területen. 

 

Hyaluronsavas feltöltés hosszú távú hatása

 

Gyakori aggály, hogy ha egyszer belevágunk egy kezelésbe, akkor többet abbahagyni nem lehet, mert attól tartunk, hogy a hatás megszűnése után romlik az arc állapota.

Ritkán van lehetőségünk, hogy megmutassuk, hosszú távon milyen egy hyaluronsavas feltöltés eredménye, mi történik, ha felszívódik a bejuttatott hyaluronsav, de ezzel a sorozattal remélem eloszlathatjuk a tévhitet, hiszen látható, hogy kezelésről kezelésre haladva, a hyaluronsav hatásának megszűnése után sem romlik, hanem javult a megjelenés.

 

Ebben az esetben az évek alatt történő változást is nyomon követhetjük

A képeken látható az alakulást. 2 évente történt hyaluronsavas feltöltő kezelés, évszámok mutatják a kezelések előtt állapotot.

 

 

 

 

Mi a titka a hyaluronsavas feltöltés hosszú távú hatásának

 

Bár a hyaluronsav felszívódó anyag de a  szöveti stimuláló hatása miatt a szövetek szerkezeti javulását okozzák, ez a hatás pedig megmarad.

Gyakran végzünk férfikezelést, ritkán mutathatjuk meg, ezért külön hála egy kedves páciensemnek, hogy hozzájárult a bemutatáshoz.

 

 

 

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló  pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy  bemutathattam ezt a változást is.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír