Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas arclifting, volumenkorrekció

Az orvosi  hyaluronsavval végzett feltöltés az egyik leggyakoribb műtét nélküli orvosesztétikai kezelés.

A feltöltés során injekcióval bejuttatott orvosi hyaluronsavakkal az arc szerkezetének helyreállítását végezzük, szemben a nem orvosi beavatkozásoknál használt hyaluronsavval, amelyek a bőr hidratáltságát, következésképpen a bőr feszesedását érik el, a volumenhiányok megszűntetése nélkül.

 

 

Bár az injekciós kezeléssel bejuttatott töltőanyagok használata nagy múltra tekint vissza, az egyre korszerűbb anyagok, az anyagok és módszerek széles választéka mellett szinte túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a hyaluronsavval végezhető kezeléseknek szinte csak a fantáziánk szabhat határt.

 

Ma már nem csupán a ráncok megszűntetését, az ajkak dúsabbá tételét végezzük hyaluronsavval, hanem jó kezelési tervvel és kivitelezéssel lehetőség van az egész arc megfiatalításra, valódi faceliftingre is. (Megjegyzem, sokszor kevesebb anyagot felhasználva, mintha csak a ráncokra koncentrálnánk.)

 

Persze emellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy rekonstrukciós hyaluronsavas kezeléssel akár az asszimetriák, hegek, szöveti kársodások miatti elváltozások is orvosólhatók.

 

 

HYALURONSAVAS FELTÖLTÉSEK

 

 

Az alábbi képek néhány hyaluronsavas feltöléssel végzett kezelésünk eredményét mutatja be, több esetben egyéb kezelésekkel kombinálva.

 

A képekre kattintva részletes leírást talál további képekkel, megmutatva, hogy milyen problémát hogyanoldattunk meg, illetve milyen kiegészítő kezeléseket végeztünk a bemutatott esetekben.

 

 

Volumenpótlás, arckontúrozás hyaluronsavval, ránctalanítás "botox"kezeléssel 

 

 

 


 

Hyaluronsavas volumenkorrekció, felső szemhéj Plasmage® kezeléssel

 

 

 


 

 

Volumenvesztés miatti hyaluronsavas korrekció

 


 

 

Hyaluronsavas volumenpótlás, arckontúrozás

 

 

 

 


 

 

Arcfiatalítás hyaluronsavas feltöltéssel

 

 

 

 


 

 

Arcszobrászat- volumenkorrekció és rekonstrukció

 

 

 

 


 

 

Hyaluronsavas arcszobrászat

 

 

 

 

 

Bízom abban, hogy megmutathattuk, a mértéktartó kezelésekkel szép eredmények érhetőek el, akár műtét nélkül is, amelyek segíthetnek, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anélkül, hogy vonásaink megváltoznának.

 

 

Köszönjük, hogy vállalkoztak  bemutató kezelésünkre, hogy megmutathassuk a változást.

 

 

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír