Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas arcszobrászat

Amikor az arc egészének kezelésére van szükség, nagy jelentősége van, hogy milyen típusú hyaluronsavakat választunk, hiszen egy családon belül is különböző tulajdonságú hyaluronsavak állnak rendelkezésre.

Különböző rugalmasságú, keménységű stb. hyaluronsavakat használunk a különböző célok érdekében. Van, amelyik kifejezetten a volumen növelésére, van, amelyik a kontúrok definiáására, másik a dinamikussága miatt, vagy lágysága miatt használható, van amit emelő hatása miatt választunk, vagy az ajkak volumenizálására.

 

Ezért a jó tervezés, és a problémaorientált anyagválasztás nagyban javítja a hyaluronsavas kezelések eredményeségét.

 

Többek között ebben rejlik a titok, hogy a lehető legkevesebb mennyiséggel érhessük el a kívánt hatást, arról nem is beszélve, hogy a jól megválasztott hyaluronsav használatával lesz a legtermészetesebb az eredmény.

 

A hyaluronsavak bejuttatása tűvel és kanüllel is történhet, és van , amikor kombináltan használjuk. A kezelés típusának megválasztása is a kezelt archoz kell hogy igazodjon, sablonokban sosem gondolkozunk.

 

 

Hyaluronsavas arcemelés, volumenpótlás

 

 

Marianna modellkezelését is arcelemzés, majd részletes tervezés előzte meg.

 

 

Az   arc beesettségét, szembetűnő volumenhiányát, a finom, lágy kontúr helyreállítását, az ajak finom volumenkorrekcióját terveztük.

Összességében rendkívül fáradt megjelenésű arc keretezte a gyönyörű szemeket, amik szinte elvesztek az arc kialakult esztétikai problémát okozó volumenhiányai között.

 

A teljes arc és ajak kezelsét a Restylane hyaluronsavcsalád termékeivel végeztük el.

4 féle Restylane hyaluronsavat használtunk ( Volyme, Defyne, Refyne, Kysse)  dolgoztunk tűvel is kanüllel.

 

A kezelés célja az arc kontúrjainak lágyítása, kisimítani a fáradt ráncokat és szemkörnyéket, a hangsúlyt újra a szemre és ajakra helyezni, összességében kipihent, harmónikus vonásokat kialakítani.

 

 

 

Resylane hyaluronsavas arcszobrászat

 

Az alábbi képek a kezelést megelőzően, és 2 nappal a kezelést követően készültek.

 

(Fontos tudni, hogy a kezelés eredménye ilyenor még nem végleges , további "kisimulás" történik az elkövetkező 2-3 hétben.)

 

 

 

 

 

 


 

 

Kezeléseink rendszeres bemutatásáért kövess minket az instagramon:

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagramunkon.

Kövess minket: @portabellavita

 

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

@portabellavita

 


 

 

 

Köszönöm Mariannának a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a kezelést.  Bízom benne, hogy bemutathattuk, hogy egy jó kezelési tervvel, jó anyagválasztás-kombinációval rendkívül természetes eredményt érhetünk el.

 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír