Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas feltöltés, archarmonizáció, kontúrozás, anti-aging

Hyaluronsavas arcfeltöltések

 

Az arc hyaluronsavas kezelését különböző célokból végezzük. 

Már viszonylag fiatalon is használjuk az arc arányainak optimalizálására, a szépség hangsúlyozására. A megfelelően választott kezelés, hyaluronsav és a mértékletesség fontos a természetesség megőrzéséhez.

 

Az idő múlásával az archarmonizáción kívül  (a megfelelő arányok, kontúrok kialakítása )  mellett az arc idővel átalakuló szerkezetének korrekcióját (anti-aging kezelések) is végezzük. Ilyenkor sem csak a volumen növelésére törekszünk, a természetes hatás és a legoptimálisabb eredmény elérésért emeljük a szöveteket, kontúrt javítunk, sőt a legkorszerűbb hyaluronsavas arckezelések szerint a hyaluronsavval izommodulációt is végzünk. 

Persze nem mindenre jelent megoldást a hyaluronsavas feltöltés, van, amikor kombinációkat alkalmazunk, akár bőrmegűjítással, akár mimikai ráncok kezelésével, vagy az arc szálas megemelésével kiegészítve.

 

 

Hyaluronsavas feltöltések

 

Bemutatunk néhány kezelést, ha a képre kattint, részletes leírást is olvashat további képek mellett. 

 

  • a hyaluronsavas kezeléseknek van azonnal látható hatása, DE a kiteljesedéshez hetek kellenek
  • a hyaluronsavas kezelésekkel nem változtatjuk meg az arc karakterét, a saját kontúr és forma helyreállítását végezzük, miközben igyekszünk az arányokat optimalizálni
  • a ráncok simítására nem a ráncfeltöltést választottuk, hanem az okok kezelésével tompítottuk mélységüket
  • a mimikai ráncok kezelésére a boltulinum toxinnal egészítettük ki a hyaluronsavas feltöltést

 

Ami a képeken nem látszik:

Amikor teljes arc kezelését végézzük, az elért eredmény mértékét nagy mértékben befolyásolja a felhasznált hyaluronsav mennyisége. a bemutatott kezelések 1-2-3-4-5 ml hyaluronsav kombinációnfelhasználásával történtek (a kezelésekre kattintva tud eről tájékozódni)

Ha tovább szeretnénk fokozni a bemutatott eredményeket, további hyaluronsavval valósíthatnánk meg, vagy egyéb kezeléssel egészítenénk ki.

Van, amikor több lépésben végzünk arcfiatalító kezelést az "alapozástól" a "simításig", akár több hónap alatt bejuttatva a kellő mennyiségű anyagot mindddig, amíg a páciens már nem akar további változást.

 

 

 

Sok csodálatos páciensünknek köszönjük, hogy hozzájárultak arcuk bemutatásához, amelyek közül most 3 eredményen szerettük volna megmutatni, hogy a ráncok simítása nem feltétlenül a ráncok direkt kezelését igényli.

 

 

Supermodel look és arckontúr optimalizálás

Szép, fiatal arcon az optimális arányok megeremtése, a szépség hangsúlyozása kis mennyiségű hyaluronsavval is megvalósítható. 

(Részletek a képre kattintva)

 

Supermodellook

 

 

 

 

Supermodel look, járomív kontúrozás

 (Részletek a képre kattintva)

 

 

 

 

 

 

Férfikezelések hyaluronsavval

Egyre nagyobb számban végzünk hyaluronsavas kezelést férfi arcon, ilyenkor különösen figyelünk a férfias karakterek hangsúlyozására.

(Részletek a képre kattintva)

 

 

 

 

 

 

 

Hyaluronsavas arckontúrozás, lifting 

 (Részletek a képre kattintva)

 

 

 

 

 

Arckontúrozás, állfeltöltés hyaluronsavval

Az arc fiatalosabb vonásai a kontúrok javításával, a szövetek megemelésével, és az esetleges nagyobb volumenhiányok korrekciójával valósítható meg.

 (Részletek a képre kattintva)

 

 

 

 

 Hyaluronsavas arcfeltöltés, lifting

 (Részletek a képre kattintva)

 

 

 

 

Hyaluronsavas lifting

(Részletek a képre kattintva) 

 

 

 

 

Hyaluronsavas arcformálás, volumenpótlás 

Amikor a volumenpótlás a fő irány a kezelésnél az arc lágy kontúrjának helyreállítására, jól megválasztott hyaluronsavval és megtervezett kezeléssel rendkívül természetes eredményt érhetünk el anélkül, hogy akár az arc mozgásakor külön életet élne a hyaluronsav.

 

 

 

 

Hyaluronsavas arclifting, kontúrozás

(Részletek a képre kattintva)

 

 

 

 

Hyaluronsav és Cog szálas arckezlés kombináció

Ha egy hyaluronsavas kezeéssel végezzük a liftinget, figyelembe kell venni azt a határt, amikor az arc nem veszíti el eredeti karakterét, nem válik "túl töltötté". Ha nagyobb emelésre van szükség, mint amit az arc hyaluronsavból "elbír", akkor kiváló lehetőség a szálas kezeléssel való kombináció-

(Részletek a képre kattintva)

 

 

 

 

Hyaluronsavas feltöltés és Cog szálas kezelés kombinációja

 

 

 

 

 

dr. Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és VISAGE certified Aesthetic Doctor

aktuális híreink

összes hír